2020-08-12 11:47

Ludovic Orban este, din nou, PREMIER! Doar 20 de voturi din 270 a primit de la liberali

 |  15:08
Ludovic Orban este, din nou, PREMIER! Doar 20 de voturi din 270 a primit de la liberali

Ludovic Orban are un nou mandat de premier. Cu mai puțin de trei ore înainte de închiderea urnelor în Parlament, cel puțin 270 de parlamentari au votat învestirea guvernului. Cele mai multe voturi au venit din partea PSD, liberalii acordandu-i doar 20 de voturi.

PSD s-a mobilizat și a oferit cele mai multe voturi, în timp ce din partea PNL ar fi, până la această oră, mai puțin de 20 de voturi. De altfel, la Senat, PNL a avut doar 4 senatori care au votat.

Pentru întrunirea cvorumului, erau necesare 233 de voturi. Conform unor surse, au fost acordate, până acum, cel puțin 260 de voturi pentru învestire, din cele 270 exprimate.

Votul la Senat s-a încheiat, iar acolo au fost exprimate 78 de voturi. Votul la Camera Deputaților continuă până la ora 17:00.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-14Parerea ta...

PARAIPAN
14 Mar 2020

Oare cine țipa cu disperare...psd să dispară!!...si acum cine i.a votat ??? SICTIR ptr toți politicirnii
DOREL
14 Mar 2020

DOMNUL IOHANNIS SA NU MAI SPUNA PSD CIUMA ROSIE. SA SPUNA PNL CIUMA GALBENA BRE. ORBAN ESTE DIN PSD. ? SA LE FIE RUSINE. EI NU VISEAZA DECAT ANTICIPATE. IN MOMENTE GRELE TREBUIE UNITATE. INDIFERENT DE PARTID TREBUIE SA VEZI DOAR INTERESUL POPORULUI TAU. DOMNUL IOHANNIS NU ESTE ROMAN.... ASA SE PARE......IN MOMENTE GRELE TREBUIE SA UITI DIN CE PARTID FACI PARTE SI SA VEZI INTERESUL POPORULUI CARE TE-A ALES. ......EL DEZBINA ...CA SA STAPANEASCA
COMISARUL PARAIPAN
14 Mar 2020

adica psd inghite orice kkt doar sa nu fie anticipate
DOREL
14 Mar 2020

PSD VREA INTERESELE ROMANILOR NU SA INGHITA KKT PENTRU A NU FII ANTICIPATE. DOAR PNL SI IOHANNIS VOR ANTICIPATE. . NU-I INTERESEAZA PROBLEMELE CU CARE SE CONFRUNTA POPORUL..FARA COMENTARII ....ESTE CLAR. CA, UNELE PARTIDE NU SUNT PREOCUPATE DE NOI CI DOAR DE EI...PACAT . NU SUNT CU PSD DAR IN MOMENTE GRELE TREBUIE DIALOG SI INTELEGERE......
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz