2020-08-04 23:47

Ludovic Orban face ANUNȚUL serii: ”Mai avem nevoie de 30 de voturi. Nu mai AȘTEPTĂM mult!”

 |  23:16
Ludovic Orban face ANUNȚUL serii: ”Mai avem nevoie de 30 de voturi. Nu mai AȘTEPTĂM mult!”

Președintele PNL, Ludovic Orban face anunțul serii: pregătirile pentru moțiunea de cenzură au intrat în linie dreaptă. Liderul liberalilor a declarat că ar mai fi nevoie de 30 de voturi și opoziția duce negocieri intense cu toate partidele politice.

”Asa cum am anuntat am demarat negocierile cu toate fortele politice reprezentate in parlament, negocieri cu reprezentantii partidelor parlamentare si negocieri individuale cu parlamentari din zona puterii. 

Motiunea nu este despre investirea unui nou guvern ci despre caderea unui, va vota cel ce este impotriva acestuia. Nu am discutat in negocierile ProRomania despre formule de Guvernare. Am discutat despre sustinerea motiunii si despre cum putem asigura reusita motiunii.

Purtam discutii cu parlamentarii din cadrul PSD si din cadrul ALDE. Stim bine ca altfel nu sunt sanse s atreaca motiunea. Mai avem pe analize, asteptam pozitia altor formatiuni politice, este clar ca alaturi de PNL vor fi in sustinerea motiunii reprezentantii USR, PMP, ProRomania, asteptam raspunsul de la UDMR.

 Vom purta discutii cu grupul minioritatilor nationale. Foarte multe discutii cu parlamentari individuali din Coalitie de guvernare” a declarat Ludovic Orban la RTV.

De asemenea, liderul PNL a anunțat și că opoziția mai are nevoie de 30 de voturi pentru ca moțiunea de cenzură să treacă în Parlament.

”Avem o evolutie pozitiva, cred ca ne putem indrepta spre 200 de voturi.  Mai avem nevoie de 30 de voturi, depinde de deciziile parlamentarilor mojoritatii, asteptam sa se hotarasca, vom continua discutiile. In afara de discutiile purtate de echipele ne negociere am mandatat fiiecare parlamentar PNL sa poarte discutii cu parlamentari PSD si ALDE. 

 Nu mai asteptam mult. Negocierile continua, se vor intensifica in final si la inceputul saptamanii viitoare vom putea sa depunem motiunea saptamana viitoare, marti, miercuri cand vom avea un numar semnificativ de semnaturi” a mai precizat Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-05Parerea ta...

ALEGATOR
06 Iun 2019

Curat 30 !
OVIDIU
06 Iun 2019

Curat delir coane Sică! Și după moțiune cum veți face Guvernul cu un ghiveci de partide? Va aduceți aminte de CDR? O să crești procentajul PSD până la cer.
CUCUVEAUA ROZ-BONTON 4
21 Iun 2019

Sigur ,si asa PSDul cu toata scremerea voastra ,cu toate minciunile si porcariile pe care le faceti ,si asa, zic ,psd ul este in fruntea clasamentului
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz