2020-07-03 19:49

Ludovic Orban îi ia APĂRAREA lui Iohannis. Cu ce se poate LĂUDA șeful statului

 |  19:59
Ludovic Orban îi ia APĂRAREA lui Iohannis. Cu ce se poate LĂUDA șeful statului

Liderul PNL, Ludovic Orban, le răspunde celor care îi reproșează președintelui Klaus Iohannis că nu are nicio realizare notabilă în mandatul său.

Orban susține că marile realizări ale lui Iohannis ca șef al statului reprezintă blocarea coaliției PSD-ALDE și o mai puternică integrare în UE a României.

”Prima și cea mai importantă este că a împiedicat capturarea statului român de către clanul aproape mafiot din jurul lui Liviu Dragnea. A doua mare realizare este că a oprit asaltul majorității guvernamentale împotriva sistemului de justiție. Respingerea OUG 13 s-a făcut după intervenția președintelui, în două faze. Prezența la Guvern, aduceți-vă aminte de cei doi elefanți, și prezența președintelui în stradă. Și a treia mare realizare este că a reușit să mențină România profund integrată pe traiectoria euroatlantică și mai ales să asigure o imagine bună și relații extrem de bune cu Statele Unite, cu UE, ceea ce este extrem de important”, a declarat Orban, pentru G4Media.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-08-16Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
16 Aug 2019

asta e chiar culmea...Pai lupta politica cu mafiotii trebuie dusa in parlament,si pentru asta ar fi trebuit sa avem alegeri parlamentare anticipate.Actuala majoritate care e la guvernare nu mai corespunde deloc cu realitatea de dupa alegerile europarlamentare si nu mai reprezinta vointa poporului.Orban ori faceti naibii ceva sau daca nu lasati pe altii la conducerea opozitiei
CUCUVEAUA ROZ -PALTON
16 Aug 2019

A daruit pe tava tara noastra oligarhilor,multinationalelor siFmi ului de la care a imprumutat peste 10 miliarde euro impreuna cu Ciolos la sfarsitul guvernarii zero a acestuia din urma si i a daruit americanilor si olandezilor pentru avioane secondhand si armament asijderea Halal realizari ale plavanului!
LIANA TOGYAS
16 Aug 2019

Acum striga cu nerusinare ca a crescut datoria externa In 2014 un alt ,,patriot ''Basescu a raportat date false despre economia Romaniei ca sa poata imprumuta de laFMI20 de miliarde de euro ,bani disparuti fara urma si acum tipa ca datoria externa a crescut Siktir scarboseniilor ,,patrihoate''
ANONYMOUS
29 Aug 2019

Cei trei care au speriat vestul ! Binenteles cu prostiile lor !
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz