2019-11-14 21:57

Ludovic Orban îl pune la PUNCT pe Ministrul Muncii: ”Șoferul Budăi a MINȚIT cu nerușinare!”

 |  18:28
Ludovic Orban îl pune la PUNCT pe Ministrul Muncii: ”Șoferul Budăi a MINȚIT cu nerușinare!”

Președintele PNL, Ludovic Orban, a reamintit că s-a ajuns la majorarea alocațiilor pentru copii după un amendament depus de liberali la Legea bugetului de stat pe 2019. Asta în contextul în care Guvernul PSD-ALDE se laudă cu majorarea acestor alocații, deși parlamentarii celor două partide au votat împotriva amendamentului.

”Budăi (Ministrul Muncii, Marius Budăi - n.r.), șofer la Direcția de Asistență Socială sau la Direcția de Pensii în Botoșani, a mințit cu nerușinare. E vorba de subiectul majorării alocațiilor pentru copii. A mințit românii că Guvernul PSD-ALDE este cel care a majorat alocațiile pentru copii. Adevărul, evidența arată limpede că majorarea alocațiilor s-a făcut în urma unui amendament inițiat de PNL la Legea bugetului de stat. La acest amendament, majoritatea PSD-ALDE a votat împotriva majorării alocațiilor. Repet: PSD și ALDE au votat împotriva majorării alocațiilor.

Așa au făcut în ultimii zece ani. Singurul partid care din 2007 a majorat alocațiile pentru copii este PNL. Majorările au fost făcute în 2007 și 2008 de către guvernul liberal. De asemenea, ele au fost dublate ca urmare a amendamentului PNL, aflat în opoziție în 2015, din nou cu votul împotrivă al majorătiții PSD, în frunte cu Ponta, care era atunci premier și președinte PSD. Și din nou ultima majorare a alocațiilor a fost făcută de PNL împotriva voinței majorității PSD-ALDE.

Asemenea minciuni gogonate umplu ecranele televiziunilor cumpărate de PSD, în frunte cu Antena 3. Dacă-și imaginează PSD că poate să-i mintă pe români la nesfârșit cu nerușinare, fără niciun pic de bun simț și de respect, se îmbată cu apă rece, pentru că oamenii cunosc adevărul. Atât pensiile pentru cei din grupa I și II de muncă, majorarea acestor pensii a fost susținută și făcută de PNL și împiedicată de către PSD. La fel și alocațiile”, a declarat Ludovic Orban, conform B1tv.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-04-05Parerea ta...

VALTER COJMAN
06 Apr 2019

Organ(-ul nazistului) minte cu nerusinare... Amendamentul lor era neconstitutional si neaplicabil pentru ca facea discriminari. Asa ca guvernul PSD+ALDE a marit alocatiile prin OUG.
ANONIM
07 Apr 2019

La discriminari, javrele astea criminalese pricep ,n au treaba Ar vrea ca salariile sa fie marite dar doar pentru cei care merita Va dati seama ca cei care merita sunt deobicei lingaii si putorile asa cum sunt ei Diferentierea intre cei care merita si ce care nu merita nu o poti face tu un betiv ordinar bai putoare liberala
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray