2020-08-15 23:04

Ludovic Orban, IRONII la adresa premierului: ”Țara arde și Viorica Dăncilă se PIAPTĂNĂ”

 |  23:43
Ludovic Orban, IRONII la adresa premierului: ”Țara arde și Viorica Dăncilă se PIAPTĂNĂ”

Liderul PNL Ludovic Orban a comentat ironic anunțul premierului Viorica Dăncilă potrivit căruia aceasta va candida la președinția PSD.

"Ţara arde şi Viorica Dăncilă se piaptănă. Asta e important pentru România? Important pentru România este să stopăm declinul dramatic provocat de actuala guvernare, degradarea imaginii României pe plan internaţional, să stopăm practic prăbuşirea economică care este provocată de acest Guvern. Astea sunt lucruri care ne preocupă pe noi, nu cine candidează la preşedinţia PSD. Oricine este preşedintele PSD, dacă îşi păstrează năravurile din ultimii 30 de ani, vor rămâne un partid toxic, un partid antidemocratic, antieuropean, un partid care acţionează împotriva interesului general al României", a declarat Ludovic Orban. 

Viorica Dăncilă a dat de înțeles că va candida pentru postul de președinte al PSD, însă a exclus o candidatură la alegerile prezidențiale. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-11Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BOMBON
12 Iun 2019

ARDE tara ?unde?Ati pus iar foc pe la vre un club ? Scoateti tunurile si casapiti i pe cei care sunt contra voastra ,contra traiului tihnit cu burduhane enorme Scoateti tunurile bai PNL istilor criminali!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz