2020-07-07 13:12

Ludovic Orban IRONIZEAZĂ noile propuneri de miniștri: ”Face degeaba!„

 |  17:30
Ludovic Orban IRONIZEAZĂ noile propuneri de miniștri: ”Face degeaba!„

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, la Sibiu, că are "o părere proastă" despre noii miniştri interimari propuşi vineri de premierul Viorica Dăncilă, el adăugând că "PNL a iniţiat o moţiune de cenzură, iar orice gest mai face Viorica Dăncilă, îl face degeaba."

Întrebat ce părere are despre noii miniştri interimari, Orban a răspuns: "Am aceeaşi părere proastă."

Liderul PNL a reiterat că este convins că guvernul actual va cădea în urma moţiunii de cenzură, în condiţiile în care există suficienţi parlamentari care să o voteze, potrivit Agerpres.

"PNL a iniţiat o moţiune de cenzură, orice gest mai face Viorica Dăncilă, îl face degeaba. Joi se va dezbate şi se va vota moţiunea de cenzură şi acest guvern va fi istorie. (...) opţiunea de cenzură are 237 de semnatari, iar pe lângă cei 237 de semnatari vor fi cel puţin 7 voturi în plus din partea unor parlamentari care nu au semnat moţiunea de cenzură. Ca atare, 237 şi cu 7 îmi dă 244", a mai spus Orban.

Premierul Viorica Dăncilă i-a trimis vineri noi propuneri de miniştri interimari preşedintelui Klaus Iohannis. Propunerile sunt următoarele: Gabriel Leș la Interne, Daniel Suciu la Justiție, Nicolae Hurduc la Educație, Alexandru Petrescu la parteneriate strategice, Niculae Bădălău la Energie, Radu Oprea la relația cu Parlamentul, Ioan Deneș la Mediu, iar Eugen Teodorovici în funcția de vicepremier pe probleme economice.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz