2020-02-25 23:38

Ludovic Orban își dorește o alianță de GUVERNARE cu USR și PLUS

 |  22:34
Ludovic Orban își dorește o alianță de GUVERNARE cu USR și PLUS

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, întrebat dacă s-ar aşeza la masă cu USR şi PLUS în vederea încheirii unei alianţe, că „probabil va fi o alianţă de guvernare”, însă orice partid trebuie să îşi clarifice oferta electorală.

„Probabil va fi o alianţă de guvernare, normal, dar eu cred că fiecare formaţiune politică trebuie să îşi clarifice oferta. În ceea ce priveşte PNL noi suntem un partid care are o viziune clară, considerăm că trebuie să stimulăm investiţiile, că trebuie să generăm o dinamică economică, să asigurăm servicii de educaţie pe nişte baze solide, să facem autostrăzi să nu mai păpăm bani publici, ci să folosim fondurile pe investiţii în infrastructură”, a afirmat Ludovic Orban, marţi la TVR 1.

Întrebat dacă după alegerile europarlamentar ar fi o idee bună să se cristalizeze unele orgolii şi dacă este dispus să discute cu Dacian Cioloşl, preşedintele liberal a răspuns: „Eu sunt dispus să vorbesc cu oricine, numai că trebuie să avem şi ce să discutăm”.

Chestionat ce şanse dă alianţei USR-PLUS, Ludovic Orban a replicat: „E problema lor de capacitate de a putea genera o ofertă care să atragă electoratul. Cu cât alte partide care nu sunt cu PSD vor putea motiva electoratul, cu atât şansele de a bate PSD sunt mai mari. Cu siguranţă că dacă am avea posibilitatea să punem punct acestei guvernări novice, o vom face. Sigur că am prefera ca un început nou să fie o revenire la popor”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-05Parerea ta...

ANONIM
06 Feb 2019

Prostul asta malai viseaza.
GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
06 Feb 2019

pentru ca ati umplut PNL-ul de TIGANI si CocALARI eu nu mai vreau sa aud de voi...sa o lingeti in fofoloanca pe UDREA,TROACA si tot felul de tigani ca sa intelegeti de ce nu mai primiti voturi de la nimeni Ludovic sa te faci purtatorul de cuvant al tiganilor mafioti si al lui Udrea-curvele penale,adica un fel de GHITA BIS....ai ratat definitiv ocazia de a reforma PNL
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine