2020-04-05 20:15

Ludovic Orban își LAUDĂ miniștrii: ”Sunt surprins plăcut de prestația lor”

 |  21:54
Ludovic Orban își LAUDĂ miniștrii: ”Sunt surprins plăcut de prestația lor”

Premierul în exerciţiu, Ludovic Orban, a declarat, joi seară, că este plăcut surprins de prestaţia miniştrilor din Cabinetul său, la audierile din Parlament, şi că cei care au votat ”pentru”, aşa au considerat.

Întrebat cum comentează că unii dintre miniştri au primit aviz pozitiv la a doua audiere în Parlament, după ce la prima au primit aviz negativ, premierul în exerciţiu a spus că este ”surprins foarte plăcut”, informează agerpres.ro.

”Vă mărturisesc că sunt surprins foarte plăcut de prestaţia din ce în ce mai bună a miniştrilor din Cabinetul pe care îl conduc. Poate aceste audieri, confruntarea cu comisii de specialitate şi cu parlamentari foarte incomozi, multele întrebări încuietoare care le-au fost pregătite şi care i-au pus în faţa unor răspunsuri pe care trebuia să le furnizeze, profunda cunoaştere a problematicii din domeniul dobândit într-un timp destul de scurt, a crescut calitatea prestaţiilor şi chiar vă spun că mulţi din cei care au votat pentru, au votat pentru că aşa au considerat, au fost mulţumiţi de calitatea prestaţiei miniştrilor”, a declarat Orban.

Ludovic Orban a participat, joi seară, la o întâlnire cu reprezentanţi ai comunităţii austriece de afaceri din România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-05Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine