2020-02-21 20:46

Ludovic Orban lansează reproşuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis

 |  08:30
Ludovic Orban lansează reproşuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis

Prim-vicepreşedintele PNL, Ludovic Orban a lansat o serie de reproşuri la adresa preşedintelui Klaus Iohannis. Liberalul a precizat, într-o postare pe pagina sa de Facebook, că ar fi vrut să-l vadă pe şeful statului la instalarea oficială a noului ministru al Educației, Culturii, Sănătății, al Economiei, şi al Justiției, în condiţiile în care "acestea sunt prioritățile mandatului său".

Ludovic Orban a criticat și faptul că la ceremoniile de instalare ale noilor miniștri de Interne, Externe şi Apărare au fost etalate excesiv "pompa, fanfara, alinierea și etalarea demonstrativă a forței".

"Aș fi preferat să îl văd pe președintele Johannis la instalarea oficială a noului ministru al educației, a noului ministru al culturii, a noului ministru al sănătății, a noului ministru al economiei, chiar al noului ministru al justiției. Acestea sunt prioritățile mandatului său. Nu mi-au plăcut uniformele din școală, când eram obligați să ne îmbracăm toți la fel. Nici pompa, fanfara, alinierea și etalarea demonstrativă a forței", a precizat Ludovic Orban. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-11-19Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine