2020-04-09 05:02

Ludovic Orban nu CEDEAZĂ: ”Avem pregătită o soluție”

 |  21:04
Ludovic Orban nu CEDEAZĂ: ”Avem pregătită o soluție”

După ce președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat miercuri că partidului său nu va fi prezent la votul de învestitură a Guvernului Orban II, premierul a spus că au pregătit o soluție pentru haosul generat de cei din Opoziție, a relatat Antena3.

„Avem pregătită o soluție pe care o testăm cu mai mulți juriști, constituționaliști pentru a pune rânduială în haosul pe care îl generează PSD în Parlament și în atitudinea penibilă de boicot față de procedurile constituționale fundamentale.”, a spus Orban, joi seară.

Președintele Klaus Iohannis a făcut, joi, un apel către PSD pentru a-și reconsidera poziția de a boicota votul de învestitură a Guvernului Orban II.

Fără prezența social-democraților în plen, ședința s-ar putea amâna... la nesfârșit. Astfel, dacă trec cele 60 de zile de la demisia Guvernului Orban, nu pot fi îndeplinite condițiile pentru declanșarea alegerilor anticipate.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-21

In legatura cu acest articol...

Alegerile ANTICIPATE, sub semnul întrebării. Ciolacu îi RĂSPUNDE președintelui Iohannis: ”Vrei să te faci de râs? Treaba ta!”

Președintele Iohannis, CERERE de ultimă oră pentru PSD: ”Să-și reconsidere punctul de vedere!”
Parerea ta...

SOLUTIE
21 Feb 2020

solutia este sa te spanzuri blatist ordinar.sluga mafie si a a psd.
SOLUTIE
21 Feb 2020

Sluga mafiei si a nazistului johannus curdefer
LUPTA
21 Feb 2020

Afara cu PSD-ul de pe scena politica . Avem copii medaliați cu aur, absolvenți care au terminat facultățile din europa cu renume. Unde ii vedem pe tineri noștri ? Peste hotar la cele mai mari companii internaționale sau ii mai putem vedea medici la spitalele cu renume din USA, Germania, Franta, Austria, Ungaria (PSD ne alunga copiii din tara! )
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine