2020-07-11 02:52

Ludovic Orban nu renunță la funcția de premier: ”Nu PĂRĂSESC câmpul de luptă!”

 |  00:40
Ludovic Orban nu renunță la funcția de premier: ”Nu PĂRĂSESC câmpul de luptă!”

Deși opinia publică a speculat în ultimele zilei faptul că Ludovic Orban va fi ”sacrificat” de dragul alegerilor anticipate, premierul neagă orice înțelegere cu președintele și e convins să-și continue mandatul.

Premierul Ludovic Orban a declarat joi că nu a existat în nicio dezbatere din PNL şi cu preşedintele Klaus Iohannis varianta ca el să-şi depună mandatul în vederea declanşării alegerilor anticipate, menţionând că nu pleacă „de pe câmpul de luptă”.

„A existat o întreagă dezbatere. Această variantă nu a fost analizată nici în partid, nici în dezbaterile dintre partid şi preşedintele României. Este un subiect fals. Preşedintele României a fost întrebat pe tema aceasta şi a dat un răspuns. Pentru mine perpetuarea unor astfel de teme, care pornesc de la nişte fake news-uri, ştiri false, nişte minciuni, s-au inventat ştirile astea... (...) În general, nu plec de pe câmpul de luptă. Sunt un om care, atunci când m-am angajat să fac ceva, fac tot ce depinde de mine să realizez obiectivele pe care m-am angajat să le duc la bun sfârşit. Dacă reuşim să realizăm ce ne-am propus cu actualul Parlament, în mod clar, şi ei (cei de la PSD - n.r.) nu depun moţiune, oricât de tare i-am deranja cu deciziile pe care le luăm, înseamnă că luăm măsuri bune pentru Romania”, a afirmat Orban, întrebat la B1 Tv dacă este dispus să-şi depună mandatul de premier pentru a ajunge la alegeri anticipate.

El a mai spus că ipoteza demisiei nu a fost luată în calcul.

„Am mai răspuns la această întrebare. Această ipoteză nu am luat-o în calcul. Practic, noi am făcut tot efortul de coagulare a tuturor forţelor politice pentru a da jos guvernul PSD, ne-am asumat răspunderea să guvernăm. Sigur că preferinţa noastră sunt alegerile anticipate şi astăzi, dacă am putea ajunge la alegeri anticipate, am face tot ce depinde de noi să ajungem la alegeri anticipate, sigur, fără a crea o criză politică gratuită, care să nu ne ofere o minimă garanţie că putem ajunge la alegeri anticipate”, a adăugat Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-17

In legatura cu acest articol...

Ludovic Orban, mesaj pentru PSD: ”Vor avea de ales între două rele”

Raluca Turcan a susținut în 2011 legea prin care primarii au ajuns să fie aleși într-un singur tur

ADIO autostrăzi! Ce decizie a luat guvernul Orban

Președintele Iohannis cere Parlamentului sesiune extraordinară pentru ALEGEREA primarilor în două tururi

Ministrul Mediului, “împachetat” de Gabriela Firea în scandalul deșeurilor din Capitală?!

PSD și UDMR anunță moțiune de cenzură împotriva Guvernului Orban
Parerea ta...

CUCUVEAUA-ROZ-BONTON
17 Ian 2020

Duce o lupta acest Sica..vai !..vai!Trebue sa i plateasca cu sinecuri pe cei carora le a promis functii grase pentru ca l au ajutat sa ajunga la ciolanAlogenul este multumit Schimbarea aceasta a costat statul roman cel putin 3 miliarde de euro Numai pentru sustinerea leului ,care o luase razna dupa prostiile lui Cat - cat s au cheltuit 1 ,4 miliarde de euro Cu banii acestia se facea o autostrada Dar el nu are nevoie de autostrazi ,doar latra ca da bine la sustinatorii de aceeasi teapa cu el
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz