2020-07-02 13:48

Ludovic Orban nu se GRĂBEȘTE cu guvernarea: ”Orice discuție despre premier va fi făcută după VOT”

 |  16:30
Ludovic Orban nu se GRĂBEȘTE cu guvernarea: ”Orice discuție despre premier va fi făcută după VOT”

Președintele PNL, Ludovic Orban consideră că orice discuție privitoare la un viitor guvern va avea loc după moțiune, dacă aceasta trece, iar partidul său va susține propunerea de premier pe care o va înainta președintele Iohannis, în urma consultărilor.

Orban a susținut că toate informațiile referitoare la liste de miniștrii pentru un viitor guvern care ar urma să fie instalat în cazul trecerii moțiunii sunt speculații și că, în această etapă, nu s-a discutat despre așa ceva.

”Discuțiile privitoare la ce se va întâmpla după vot vor fi făcute destul de repede. (...) Avem și patru cinci posibili candidați pentru funcția de ministru, dar asta nu înseamnă că am avut în momentul de față vreo discuție legată de nominalizări efective pentru că, repet, sigur că PNL este pregătit să își asume guvernarea, pe de altă parte, trebuie să vedem exact, după reușita moțiunii, care sunt pozițiile partidelor la consultările pe care le va convoca președintele Klaus Iohannis”, a spus Orban, întrebat dacă va susține un guvern care să fie condus de un alt premier decât persoana sa.

Președintele PNL a mai precizat că, în cazul în care moțiunea va trece, vineri va avea loc un Birou Politic Național al PNL pentru a stabili delegația și mandatul cu care vor merge la consultările de la Cotroceni.

Moțiunea de cenzură inițiată de PNL va fi dezbătută și votată joi.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-07

In legatura cu acest articol...

Ce a răspuns DĂNCILĂ la întrebarea dacă l-ar GRAȚIA pe Liviu Dragnea

Dăncilă, despre posibilitatea ca moțiunea să treacă: "Nu voi demisiona, pentru că sunt un om responsabil"

Ion ILIESCU rămâne internat la Spitalul ELIAS, dar evoluția stării sale de sănătate este favorabilă
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz