2020-06-02 18:43

Ludovic Orban o ATACĂ pe Viorica Dăncilă: ”Țara arde și Vasilica se visează PREȘEDINTE”

 |  17:43
Ludovic Orban o ATACĂ pe Viorica Dăncilă: ”Țara arde și Vasilica se visează PREȘEDINTE”

Ludovic Orban a lansat un atac extrem de tăios la adresa premierului Dăncilă, pe care acuzat-o de preocupări electorale în plină criză a sistemului de sănătate. Liderul PNL cere demiterea preşedintelui CNAS, dar şi a ministrului Sănătăţii.

„Țara arde și Vasilica se visează președinte, se profilează dezastru bugetar, criză de gravitate extremă, bugete locale, românii nu mai pot utiliza cardurile de sănătate de 22 de zile, serviciile de sănătate nu sunt furnizate normal. Trebuie luate decizii, îi cerem lui Dăncila să demită de urgență pe președintele CNAS”. 

„Românii nu mai pot să utilizeze cardurile de sănătate. Sistemul de sănătate nu poate să furnizeze în condiții normale serviciile de asistență sanitare. 

Domnul Vulcanescu e în pixul domniei sale și dacă nu semnează decizie de demitere înseamnă ca e de acord cu gravele disfunctionalitati din sistemul de sănătate care sunt provocate de incompetența acestui președinte”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-22

In legatura cu acest articol...

Mihai Fifor se RETRAGE din cursa internă pentru PREZIDENȚIALE

Deputatul de Dolj, Florin Stancu, a demisionat din PSD și a trecut la Pro România

SURSE:Lansarea oficială a candidaturii lui IOHANNIS, pe 8 august, la Romexpo; Rareș BOGDAN va fi propus prim-vicepreședinte al PNL

Tensiune maximă în PSD! Șeful PSD Vaslui, atac la Gabriela FIREA: „A ajuns să mă irite și pe mine…”
Parerea ta...

CUCUVEAUA ROZ -BETON
22 Iul 2019

Ce scarbe !,dar Iohannis ce face ?El este sef de stat sau o papusa El este in campanie de o luna ,are voie ?Prin faptul ca se foloseste de un partid ca sa fie ales din nou nu e incalcarea constitutiei?Va credeti deasupra legilor Nu faceti decat sa boicotati guvernul ,tara si presedintia Romaniei care acum este ocupata de un ins egoist si incompetent
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine