2020-02-21 15:09

Ludovic Orban: PNL depune moţiunea de cenzură pe 5 iunie. Citirea va fi probabil săptămâna viitoare

 |  11:08
Ludovic Orban: PNL depune moţiunea de cenzură pe 5 iunie. Citirea va fi probabil săptămâna viitoare

Prim-vicepreşedintele PNL Ludovic Orban a declarat, marţi, la RFI, că liberalii vor depune moţiunea de cenzură pe 5 iunie, citirea sa va fi cel mai probabil săptămâna viitoare, iar dezbaterea peste încă o săptămâna.

"Depunerea va fi pe cinci, cel mai probabil Birourile Permanente reunite, care trebuie să decidă calendarul moţiunii de cenzură se vor întruni luni, pe opt iunie şi atunci o să ştim cu precizie când se va citi şi când se va dezbate şi vota (...). Cel mai probabil, citirea se va face în cursul săptămânii viitoare, cel mai probabil miercuri, iar dezbaterea şi votul moţiunii, săptămâna cealaltă", a precizat Ludovic Orban.

Liberalul a mai spus că "există o deschidere la nivelul parlamentarilor, în special în discuţii individuale, iar în PSD şi în UNPR în mod evident există o stare de nemulţumire profundă faţă de Victor Ponta şi faţă de modul în care funcţionează guvernul", dar nu ştie dacă această nemulţumire "se va contabiliza" şi în voturi pentru moţiunea de cenzură.

Ludovic Orban a precizat că moţiunea de cenzură ar putea avea şi alte subiecte pe lângă cel anunţat, al votului prin corespondenţă.

"Nu este exclus, în cazul în care eventuali parteneri politici doresc să se asocieze acestei moţiuni introducând şi alte teme pentru această moţiune de cenzură, noi suntem deschişi. Oricum, avem un întreg pomelnic de temeiuri care să stea la baza acestei moţiuni de cenzură. Noi am ales votul prin corespondenţă, pentru că l-am considerat cel mai important, pentru că ţine de drepturile fundamentale ale omului", a afirmat Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-06-02Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine