2020-05-29 04:28

Ludovic Orban: PNL își dorește alegeri anticipate, dar constituțional e dificil

 |  16:30
Ludovic Orban: PNL își dorește alegeri anticipate, dar constituțional e dificil

Premierul Victor Ponta nu mai are autoritatea necesară pentru a conduce Guvernul României, consideră politicianul liberal Ludovic Orban. Oficialul PNL a explicat că partidul său este favorabil organizării de alegeri anticipate, dar Constituția nu prevede un mecanism ușor pentru declanșarea unui asemenea proces electoral.

Prim-vicepreședintele PNL, Ludovic Orban, a declarat sâmbătă că Partidul Național Liberal susține organizarea unor alegeri anticipate, dar un asemenea demers este dificil de pus în aplicare din punct de vedere constituțional. „PNL își dorește anticipate. Cu cât România scapă mai repede de Ponta, cu atât este mai bine. (...) Constituțional, este dificil să faci anticipate. Este puțin probabil ca actualul Parlament să respingă două guverne după o demisie a lui Ponta”, a afirmat politicianul liberal, citat de Mediafax. Orban a explicat că premierul Victor Ponta „și-a pierdut complet autoritatea” în PSD și „nu are nici un fel de credibilitate externă”, fiind cu totul inapt pentru a mai face politică la un asemenea nivel.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2015-07-11Parerea ta...

BICFOLVI
12 Iul 2015

Nu mai stiti cum sa faceti sa il dati jos pe premier sacalilor.
CROCODILUL FLAMAND
12 Iul 2015

E NORMAL SA VREI ANTICIPATE////DAR PESEDISTII STIU CA VOR PIERDE PUTEREA....SI NU VOR ALEGERI>> ORICUM FAPTUL CA GRUPAREA MAFIOTA A LUI TONTA SE CRAMPONEAZA DE PUTERE A DISTRUS PSD-UL,ATAT INTERN,DEOARECE SE MANANCA INTRE EI,CAT SI CA OPTIUNE ELECTORALA A PUBLICULUI>> PSD-PDL-PMP-PPDD ACEEASI MIZERIE>>>>>>IAR VOI FACETI-VA CURAT LA PNL,SCAPATI DE COZILE DE TOPOR ALE LUI UDREA-COCOS CA O SA VA MANANCE PE LA SPATE..MARE NOROC A AVUT PNL-UL CU JOHANNIS...SI SA SPERAM CA SI NOI ROMANII
NIC.
12 Iul 2015

Mai crocodilule de ce critici PSD-ul nu vezi cei de la PNL,inclusiv dl.ORBAN este seara de seara la haznaua 3 si nu numai el.deci USL se reface .
CROCODILUL FLAMAND
12 Iul 2015

nu am nimic cu social-democratia,dar ciocoii astia bolsevico-securisti sunt doar O MARE MAFIE DE TIP SEKU CARE JEFUIESTE ROMANIA....CLICA PERSONALA A BOLSEVICULUI ILICI....CEI DIN DOSARUL CORBII,TRADATORII ROMANIEI FAPTELE LOR SUNT FOARTE GRAVE>>>>TRADARE>>>SUBMINAREA ECONOMIEI NATIONALE>>>>DISTRUGEREA ROMANIEI După accesele de independenţă faţă de Moscova ale lui Nicolae Ceauşescu din 1968 (lucru de netolerat de Kremlin), URSS a pus la cale schimbarea acestuia cu un conducător fidel Moscovei şi repunerea României în sfera de influenţă directă sovietică. Planul întocmit de KGB s-a numit "Dniestr" (Nistru, trad.). A ţinut piept Moscovei doar UM 0110, divizia anti-KGB, o divizie ultra-secretă a Securităţii. DEPARTAMENTUL ANTI KGB Ceauşescu a creat propria Securitate, UM 0920/A, devenită apoi UM 0110. O divizie secretă, aparte de restul DSS (Departamentul Securităţii Statului). Era secretă chiar şi faţă de DSS, care nu ştia nici măcar care sunt agenţii şi nici unde este sediul. UM 0110 şi-a făcut bine treaba, având în arhivă detalii despre reţeaua KGB în România, numele sovieticilor de legătură şi numele agenţilor sovietici din România.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine