2020-02-22 08:08

Ludovic Orban pune PICIORUL în prag: ”Trebuie eliberat rapid sediul Guvernului”

 |  21:25
Ludovic Orban pune PICIORUL în prag: ”Trebuie eliberat rapid sediul Guvernului”

Premierul desemnat Ludovic Orban a declarat miercuri că, după ce a trecut moțiunea de cenzură, în ministere se organizează concursuri astfel încât „politrucii PSD” să rămână pe funcții. De asemenea, Orban a mai declarat că în Guvern se semnează contracte care angajează la cheltuieli ce nu pot fi suportate.

Premierul desemnat susține că România trebuie să aibă cât mai repede un nou Executiv „pentru a elibera cât mai rapid sediul Guvernului, sediile ministerelor.”

„Pe ultima sută de metrii, dau țeapă după țeapă și creează probleme extrem de grave pentru viitorul Guvern, fie prin angajarea de cheltuieli pentru care nu există resurse, fie prin semnarea unor contracte fără îndeplinirea bazei legale, fie prin blocarea unor contracte, fie prin declanșarea unor concursuri pe scară largă, pentru fixarea pe posturi a politrucilor PSD care au fost băgați interimari pe ușa din dos. Ori, toate lucrurile acestea se întâmplă acum. Ori, eu cred că vital pentru România este ca într-un timp cât mai scurt posibil să se poată instala un Guvern al actualei opoziții, un Guvern care să fie sprijinit de formațiunile politice care au contribuit la succesul moțiunii de cenzură și un Guvern care să atace marile probleme cu care se confruntă România astăzi”, a declarat Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-16Parerea ta...

ANONIM
17 Oct 2019

SICĂ....demonstreaza ca poti fi in acel palat !!!..... crezi ca daca il lingi pe buci pe sterp , ai putea sa fii acolo ??? Serviciile nu pot chiar tot ...adica sa faca din tine bici !!! Caci asta esti ....un c.. t in drum ...ALUPIGUS
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine