2020-07-09 15:31

Ludovic ORBAN, reacție după nunta lui Claudiu MANDA cu Olguța Vasilescu: « Ăștia nici atei nu sunt, ăștia sunt...!»

 |  14:59
Ludovic ORBAN, reacție după nunta lui Claudiu MANDA cu Olguța Vasilescu: « Ăștia nici atei nu sunt, ăștia sunt...!»

Liderul partidului Ludovic Orban a criticat dur, în discursul său de la Cluj Napoca, petrecerea nunții lui Claudiu Manda cu Olguța Vasilescu.

„În Postul Paștelui nu se fac nunți. Ce credeți că am văzut la televizor? Toată ciuma roșie, toți cei care se băteau cu cărămida în piept că ei fac referendum pentru familie, arătându-și ca niște farisei credința, dar nu în Dumnezeu, ci în idolii în care nu au voie să se închine, s-au dus și-au sărbătorit la nuntă, sfidând pe toți românii care cred în Dumnezeu și care respectă tradiția Bisericii și care ține în această perioadă Postul Paștelui. Ăștia nici atei nu sunt, ăștia mai degrabă sunt păgâni și nu mai au voie să conducă România”, a spus Ludovic Orban, la Cluj.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-03-31Parerea ta...

GHITA BIN LADEN CIUMA ROSIE
31 Mar 2019

bineinteles ca astia sunt o mafie satanista tiganeasca.....stim toti chestia asta...inclusiv sluga cea DOCILA pavianul analfabet este o tiganka caldarareasa fustangioaica
'' FAMIGLIA TRADITIONALA''
31 Mar 2019

Organizatia mafiota psd NU ARE DUMNEZEU. DE CE BISERICA A ACCEPTAT CUNUNIE IN POST ?????? SIMPLU. PENTRU BANI. BISERICA ESTE ANEXA ACESTEI MAFII.
ANONIM
01 Apr 2019

TINICHIGIU SI URSOICA ARE PILE LA DUMNEZEU SI AU CERUT VOIE DE LA PATRIARH . CA SI EL ESTE P S D . SCAPA DE EL . IL TRIMITE MASCARICI , IAR EA ISI FACE DE CAP CU GASCA . AFACEREA TIGANEASCA NU DUREAZA MAI MULT DE 2 ANI
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz