2019-10-14 19:28

Ludovic Orban SARE LA ATAC: ”E inadmisibil ce face guvernul actual”

 |  17:29
Ludovic Orban SARE LA ATAC: ”E inadmisibil ce face guvernul actual”

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a criticat, duminică, Guvernul în privinţa achiziţiei de corvete şi consideră că România ar fi putut beneficia de deja o ”primă corvetă fabricată”, dacă Executivul nu ar fi blocat şi ar fi finalizat procedura adoptată în 2016.

”E inadmisibil ce face Guvernul actual. Au întrerupt procedura existentă anterior pentru o hotărâre de Guvern, care fusese adoptată, dacă ţin bine minte, în 2016. Dacă se finaliza acea procedură (....) astăzi erau în fabricaţie acele corvete şi poate puteam să avem deja prima corvetă fabricată”, a declarat la TVR Ludovic Orban.

El a evocat contextul în care se află România din punct de vedere al securităţii.

”Nu e de joacă ce se întâmplă în Marea Neagră. După ocuparea Crimeei de către Rusia, uitaţi-vă la incidentele ce s-au întâmplat cu cele trei nave care au fost arestate de marina rusă. La ora actuală, accesul spre Marea Azov este aproape interzis. Nu putem să cerem partenerilor noştri din NATO să-şi crească prezenţa la Marea Neagră, atâta timpt cât noi nu venim cu propria noastră contribuţie”, a mai afirmat Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-01-13Parerea ta...

ANONYMOUS
14 Ian 2019

Matrafoxatuleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Sica mandolinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray