2020-08-10 03:08

Ludovic Orban se GRĂBEȘTE: ”Obiectivul PNL este OPRIREA guvernării PSD prin moțiune de cenzură!”

 |  16:39
Ludovic Orban se GRĂBEȘTE: ”Obiectivul PNL este OPRIREA guvernării PSD prin moțiune de cenzură!”

Preşedintele PNL Ludovic Orban a declarat că s-au purtat deja negocieri cu USR, PMP, UDMR şi grupul minorităţilor pe tema moţiunii de cenzură. Liderul liberalilor a menţionat că ritmul de discuţie este „rapid”, iar momentul depunerii acesteia depinde de răspunsurile primite.

„Am stabilit un calendar de negocieri. Astăzi este miercuri, deja am derulat negocieri cu cea mai mare parte a posibililor parteneri şi în viitorul apropiat vom purta negocieri şi cu celelalte două formaţiuni cu care nu am purtat până în prezent.

Ca atare, ritmul de discuţie este rapid. Sigur că va depinde momentul depunerii moţiunii de cenzură şi de răspunsul pe care îl vom primi de la toţi posibilii contribuabili la această moţiune”, a declarat Orban, miercuri, în Parlament.

Orban a mai spus că PNL va purta discuții pe tema moțiunii de cenzură și cu parlamentarii din ALDE și Pro România.

„Obiectivul politic principal al Partidului Naţional Liberal în această sesiune parlamentară este oprirea guvernării PSD prin intermediul unei moţiuni de cenzură.

În conformitate cu decizia Biroului Politic Naţional am stabilit un calendar de negocieri cu toate formaţiunile politice parlamentare şi grupurile parlamentare altele decât PSD, calendar pe care îl punem în practică. Am avut întâlniri cu partenerii din opoziţie de la USR.

De asemenea, am discutat cu reprezentanţii PMP, urmând să mai avem o întâlnire cu colegii noştri din opoziţie. De asemenea, am avut negocieri cu UDMR şi cu grupul minorităţilor”, a spus liderul liberalilor.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-09-04

In legatura cu acest articol...

Victor Ponta, MESAJ pentru Viorica Dăncilă: ”Să vină să ceară votul Parlamentul”

Tăriceanu, sub asediul PSD: Încercarea a fost de preluare ostilă nu numai a unor parlamentari, ci a întregului partid

Hunor: Dacă mai pierd o săptămână, cei care au anunţat moţiunea ar putea să aibă o surpriză
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz