2020-05-30 21:16

Ludovic Orban, SUPĂRAT după protestele din Piața Victoriei: ”Pur și simplu nu înțeleg mesajele”

 |  21:18
Ludovic Orban, SUPĂRAT după protestele din Piața Victoriei: ”Pur și simplu nu înțeleg mesajele”

Premierul Ludovic Orban s-a arătat nedumerit după proteste din ultimele seri din PIața Victoriei. Oamenii s-au revoltat din cauza restricțiilor, afirmând că virusul COVID-19 nu există.

"Mesajele celor care sunt în Piața Victoriei sunt niște mesaje pe care eu personal nu le înțeleg", a declarat duminică seara premierul Ludovic Orban, întrebat despre protestatarii care s-au strâns pentru a treia zi în Piața Victoriei.

"Virusul există, reprezintă un pericol pentru viața și sănătatea cetățenilor români. Faptul că sunt decese care sunt cauzate de virus arată că există o ameninnțare reală la adresa oricărui cetățean român care poate să se contamineze cu acest virus. Practic toate sloganele și declarațiile mi se pare că fac parte din apanajul unor tematici care nu au legătură cu interesul național.", a spus acesta.

Câteva zeci de persoane s-au adunat și duminică în Piața Victoriei pentru a treia zi de proteste, după cum arată un video postat de publicația Epoch Times:


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-17Parerea ta...

NEGRO
18 Mai 2020

Comunistoizii din Piata (printre care si un infractor notoriu, Adrian Severin) nu cred in valoarea individului ca fiinta umana. Ei cred in valoarea colectivitatii care supravietuieste crizelor biologice si sociale. Prin acesti ~supravietuitori~ omenirea isi asigura continuitatea, fara sa mai tina cont de pierderi. E vorba de mitul progresului continuu pus in aplicare de Lenin in URSS. dus la amplitudini nebanuite de Stalin si ciracii lui, dar si de Mao, Kim Ir Sen, Pol Pot, si alti mari asasini ai propriilor popoare, manati in lupta de aceasta paguboasa ideologie. Ca multi din Piata sunt saraci cu duhul si trimisi acolo de Antena 3 si banii murdari ai lui Dan Voiculescu e clar. Ce cauta insa Adrian Severin care a fost si jurist si politician odata, printre acesti pierduti ramane un mister. Dar nebanuite sunt caile Domnului!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine