2020-07-04 02:49

Ludovic Orban vorbește despre guvernul PNL. Câte ministere va avea acesta

 |  11:11
Ludovic Orban vorbește despre guvernul PNL. Câte ministere va avea acesta

Președintele PNL, Ludovic Orban, a explicat că liberalii susțin varianta anticipatelor, însă, în cazul în care partidele parlamentare nu vor reuși să ajungă la un consens, atunci PNL își va asuma guvernarea.

Astfel, Orban a explicat că PNL dorește un guvern suplu cu 15-16 ministere și va negocia cu toate forțele politice care au votat pentru căderea guvernului Dăncilă.

”Evident că avem disponibilitate la dialog cu orice formațiune politică care a condus la căderea acestui guvern (...) Deocamdată am văzut că domnul Ponta are alte gânduri, dar vom vedea poziția oficială la consultări a fiecărui partid și sunt convins că președintele Iohannis va veni cu cea mai bună soluție. Cu siguranță vom discuta cu toate forțele politice.

Până luni comisiile de specialitate au datoria de a veni cu o actualizare a programului ministere. Orice guvern va veni acum trebuie să ia măsuri corective și abia apoi măsuri pe termen lung.

Noi avem deja construită arhitectura constituțională a viitorului guvern (...) Ne menținem poziția și considerăm că optim ar fi un guvern cu 15, maxim 16 ministere.”, a spus Ludovic Orban.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-11Parerea ta...

CETATEAN
11 Oct 2019

Foarte bine . Dar si la primarii .
HIC
11 Oct 2019

Si doua la prefectura.
ANONIM
11 Oct 2019

Cum poate spune un presedinte ca a dus o batalie cu un partid ....oare el nu este apolitic si mediator ??? Eu stiam ca partidele se "bat"...in ideii politice ....ada ca imi este lehamite de asa presedinte ..
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz