2020-02-19 13:13

Lumea Politică: Cum s-a „umflat” peste noapte averea lui Claudiu Manda

 |  15:34
Lumea Politică: Cum s-a „umflat” peste noapte averea lui Claudiu Manda

Jurnaliștii de la „Lumea Politică” dezvăluie cum a reușit să cumpere deputatul PSD de Dolj Claudiu Manda, cu doar 90 de lei, o treime dintr-o afacere extrem de prosperă.

În momentul declanșării scandalului legat de achiziționarea unei case cu robinete de aur și încuietori cu cristale Swarovski, Claudiu Manda a pozat într-un socialist cu datorii și rate la bancă, scriu cei de la „Lumea Politică”.

Senatorul a explicat faptul că, pentru a achiziționa casa prezentată de presă, a trebuit să se împrumute și urmează să vândă un apartament înregistrat pe o firmă la care este asociat. Firma respectivă se numește Imoband Oltenia și a fost fondată în 2011 de Claudiu și Adina Andreea Manda, fosta soție a politicianului.

La un an de la lansare avea active de 183.000 lei, iar în 2013 valoarea activelor a crescut la 379.000 lei, menținându-se aproximativ la același nivel până în prezent. De menționat este faptul că firma are datorii totale mai mari ca activele. În 2014, Andreea Manda părăsește societatea, în locul ei fiind cooptat, cu 2,5% din părțile sociale, un anume Florin Cătălin Tabacu, care este numit și administrator. Citește continuarea pe lumeapolitica.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-02-07Parerea ta...

ANONIM
07 Feb 2019

ARE TOATE CARACTERISTICILE UNUI COCALAR VERITABIL .........
ARE CĂUTĂTURA URÂTĂ,
07 Feb 2019

DIABOLICĂ AȘ SPUNE..
CONDORUL
07 Feb 2019

Poate ne spun votantii mafiei psd care este secretul inbogatirii rapide a idolilor lor , iar ei se chinuie in saracie lucie.?
ANONIM
07 Feb 2019

UYTE CINE CONDUCE SERVICIILE LOR . CE MUTRA DE BOSCHETAR , CIUMPALAC , SCOS DIN CLOSET , CU RIE PE FATA , CARE IN VIATA LUI A FOST GRAJDAR DE VITE . SE SPALA PE FATA CU CARBUNI DIN VALEA JIULUI A LUI BOSCHETARA URSOICA . PRIVIRE , DE SE UITA CA RATA IN LEMNE
@ANONIME...
08 Feb 2019

:)))))
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine