2020-08-14 16:30

MAE a trimis materialele necesare votării în diaspora în turul doi al alegerilor prezidenţiale

 |  12:49
MAE a trimis materialele necesare votării în diaspora în turul doi al alegerilor prezidenţiale

Ministerul Afacerilor Externe (MAE) a anunţat miercuri că a trimis toate materialele necesare votării la secțiile de votare din diaspora pentru turul doi de scrutin al alegerilor prezidențiale.

"MAE informează că, până la acest moment, au fost expediate în străinătate, către misiunile diplomatice și consulare, toate materialele necesare, pentru a fi puse la dispoziția secțiilor de votare din străinătate. Astfel, au fost expediate pentru turul doi de scrutin 800.000 buletine de vot și toate celelalte materiale necesare votării", a precizat MAE, într-un comunicat de presă.

MAE a mai menţionat că face toate demersurile, în baza atribuțiilor care îi revin potrivit legii, pentru buna desfășurare în afara țării a turului doi de scrutin al alegerilor prezidențiale, din 16 noiembrie.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2014-11-12Parerea ta...

IO, MARELE LABAR BASIST-EBOLAT
12 Noi 2014

...am borat, de nervi, toata noaptea trecuta, inclusiv pe forumuri, dar si toata dimineata asta, din cauza "prestatiei" imbecile, de aseara, orele 20-22, de la Realitatea TV, a narodului MALAC, de IOHANNIS-ONANNIS, fi-i-ar capu' al dracu' lu' BASE, ca el l-a ales sa fie catindatul ACL! Ne-a spart nenorocitul ala de PONTA, nici 30% nu pupa IOHANNIS in Turul 2! Doamneeee, innebunesc, ma duc repede, sa mai trag o laba, de nervi, asa cum m-au invatat militianul tortionar de taica-miu si curva securista de maica-mea (a fost curva, cu acte in regula, la Crucea de Piatra, celebrul stabiliment din Bucuresti, din zona Cartierului Evreiesc si a fost recrutata, ca turnatoare, de Securitatea lui Gheorghe Gheorghiu-Dej)!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz