2019-11-17 15:19

Mai mulți consilieri locali din PNL au fost EXCLUȘI din partid

 |  15:20
Mai mulți consilieri locali din PNL au fost EXCLUȘI din partid

Un număr de 12 consilieri locali PNL din Dâmboviţa au fost excluşi din partid. Acestora li s-a imputat că nu s-au implicat în campania electorală la alegerile din 26 mai, iar unii dintre ei se bucură doar că primesc o indemnizație.

„La o primă evaluare, avem 12 consilieri locali care au fost excluşi pentru lipsă de activitate. Este doar o primă evaluare, vom continua şi sigur tot ce înseamnă coleg care nu vrea să îşi facă treaba, nu va mai continua această activitate. Nu aşteptăm din 4 în 4 ani. Politica nu este obligatorie, o face cine doreşte şi cine doreşte să schimbe ceva. Sunt oameni care sunt de nu ştiu cât timp consilieri şi nu au avut nicio iniţiativă, nu au avut nicio poziţie şi unii dintre ei se bucură doar de acea indemnizaţie”,  a declarat preşedintele PNL Dâmboviţa, Virgil Guran, într-o conferinţă de presă la sediul partidului de la Târgovişte.

Consilierii excluşi sunt din localităţile Crânguri, Ulieşti, Raciu şi Lunguleţu. Consilierii locali au 15 zile pentru a contesta decizia luată de conducerea PNL Dâmboviţa.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-04Parerea ta...

Doresc sa comentezMAI VECHI...

Ora exactă a bunului simţ Obiceiul românului care spune „merge şi aşa” este o boală incurabilă. Haosul din legislativul Capitalei nu are leac. Pătrunşi de valoarea votului electoral, aleşii locali sunt convinşi că pot face ce vor: să lipsească, să iasă din sală, să nu-şi asume votul, să voteze iresponsabil şi mai ales să nu citească legile care le guvernează activitatea
26 Noi 2015

PUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray