2019-10-15 16:56

MAIOR, despre Comisia de anchetă a ALEGERILOR din 2009: „Chiar aștept cu PLĂCERE audierile!”

 |  12:01
MAIOR, despre Comisia de anchetă a ALEGERILOR din 2009: „Chiar aștept cu PLĂCERE audierile!”

Ambasadorul României în Statele Unite ale Americii, George Maior, spune că vizita președintelui Klaus Iohannis în SUA nu are nicio legătură cu audierea sa la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009, adăugând că ''este firesc să te prezinți în fața Parlamentului''.

''Nu are nicio legătură aspectul intern care mă privește cu această vizită (n.r. - a președintelui Klaus Iohannis în SUA) și cu calitatea diplomației exercitată aici. Este un lucru firesc să te prezinți în fața Parlamentului, nimeni nu are de ascuns ceva sau vreo inhibiție din acest punct de vedere. Chiar aștept cu plăcere aceste audieri'', a declarat, pentru Agerpres, George Maior.

Diplomatul este așteptat săptămâna viitoare la audieri în Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

În 23 mai, președintele Comisiei, Mihai Fifor, a anunțat că fostul șef al SRI George Maior va fi invitat pe 6 iunie la Comisia parlamentară de anchetă privind alegerile prezidențiale din 2009.

Câteva zile mai târziu, Fifor preciza că a primit o scrisoare din partea ambasadorului Maior.

''Am avut și o convorbire telefonică. Nu este secret. Am fost sunat marți de domnul ambasador care a spus că nu va fi în țară mai devreme de data de 12 (iunie - n.r.) și a solicitat ca audierea, pe care noi o dorim, să aibă loc pe data de 12. Membrii comisiei au fost de acord cu acest lucru", preciza Fifor, la finalul lunii mai.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2017-06-11Parerea ta...

NELU STIUCA
11 Iun 2017

MAFIA MASONICA A DISTRUS ROMANIA ..............PRINCIPALII GROPARI AI ROMANIEI APARTIN MAFIEI MASONICE.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray