2019-09-21 01:58

Manda, apropo la protestatarii din faţa Sălii Palatului: În Germania, cei care huiduie au fost luaţi cu jeturi de apă

 |  16:18
Manda, apropo la protestatarii din faţa Sălii Palatului: În Germania, cei care huiduie au fost luaţi cu jeturi de apă

Preşedintele Comisiei de numărare a voturilor din cadrul Congresului PSD, senatorul Claudiu Manda, a declarat sâmbătă, referitor la protestatarii din faţa Sălii Palatului, că şi în Germania au fost alegeri "într-o sală legale, aşa cum prevedea legea, afară cei care au huiduit au fost luaţi cu jeturi de apă".

„În Germania s-a întâmplat aşa - au fost alegeri într-o sală legale, aşa cum prevedea legea, afară cei care au huiduit au fost luaţi cu jeturi de apă”, a declarat Claudiu Manda, potrivit News.ro.

Acesta a completat: „Nu am făcut o sugestie, am spus că în Germania, unde e democraţie, au libertatea să protesteze, dar într-un cadru legal”.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-03-10Parerea ta...

ANONIM
10 Mar 2018

CORECT....GUNOAIELE SE CURATA CU JETURI DE APA ....TREBUI FACUT CURAT ,Dar se vede ca ce a pregătit ambasadele de cca 14 ani ...SE VEDE !!!!
CUCUVEAUA ROZ-BOMBON
10 Mar 2018

s-o crezi tu,in Germania chiar e democratie reala nu porcaria de aici//Acolo cine fura din banii publici merge LA PUSCARIE
LEVST.
10 Mar 2018

in Germania apa este scumpa, tocmai d'asta "Au venit si-n tara noastra,/Si-au LUAT pamant si apa.." Si la ce te mai poti astepta cand un agent austro-german este nr. 1 in Romania? Daca nu ar fi de plans, ar fi de ras, o tara cu peste 80% romani si peste 80% ortodocsi, se lasa calcati in picioare( se zice "condusi"... de accord cu Isaia,"condusi ca oile la macelarie") de un mnoritar, in toate directiile, la toate capitolele, inclusiv IQ si onestitate...
CAMELIAN PROPINATIU
10 Mar 2018

Germania nu prea mai are mineri.
ANONIM
10 Mar 2018

DA, ACUM ESTE DOVEDIT CU PROBE CLARE CA RO ESTE PE MANA DERBEDEILOR , GOLANILOR, DEZAXATILOR, DEMENTILOR, RETARZILOR, TICALOSILOR, CURVELOR, PROSTITUATILOR SI PROSTITUOATELOR, IAR LA NIVEL COLECTIV SUNTEM O TARA DE NEMERNICI ATA TIMP CAT II TOLERAM PE ACESTI TRDATORI. SUNTEM UN POPOR LAS SI PREABLAJIN, FARA VIITOR .
ANONIM
10 Mar 2018

BAI NUBUNU LUMII I-ATI TRATAMENTUL ADECVAT DE PSIHOPAT, DE RETARD, DE DEMENT, ETC
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray