2020-02-26 22:38

MANEAUA lui Barna: "Este harnic, implicat/ De români interesat/ Toată ţara îl susţine"

 |  15:28
MANEAUA lui Barna: "Este harnic, implicat/ De români interesat/ Toată ţara îl susţine"

Candidatul USR-PLUS pentru funcţia de preşedinte, Dan Barna, a fost primit de o orchestră de muzică populară, la o întâlnire electorală, în judeţul Arad. Lui Barna i s-a cântat: “Aici este sărbătoare/Fiindcă USR-ul are/Pe Dan Barna invitat/Mai de seamă candidat/Susţinut de sântăneni/Să ajungă-n Cotroceni“ iar la final acesta a mers şi a dat mâna cu muzicanţii.

Dan Barna a avut parte, la Sântana, de o primire pe acordurile melodiei “Cântă cucu-n Bucovina”, ale cărei versuri au fost adaptate contextului. 

O formaţie de muzică populară i-a cântat lui Barna: “Cântă cucu-n toată ţara/ De răsună la Sântana/Aici este sărbătoare/Fiindcă USR-ul are/Pe Dan Barna invitat/Mai de seamă candidat”.

“Aplauze pentru viitorul preşedinte! Doamne ajută!” spune interpretul, printre versurile melodiei.

Iar melodia continuă: “Susţinut de sântăneni/Să ajungă-n Cotroceni, mă/Să ne aducă dreptate/Şi cinste şi demnitateâE Dan Barna-l ştie-oricine/Pentru tine, pentru mine, măi, măi/Alianţa îl susţine/Ştie că are pe cine/Este harnic, implicat/De români interest/Toată ţara îl susţine/Pe Dan Barna preşedinte, măi măi”.

“Mulţumim! Doamne ajută! Să fie într-un ceas bun!” îşi încheie cântăreţul interpretarea.

La finalul melodiei, conform imaginilor difuzate de Digi 24, în aplauzele celor câteva zeci de susţinători prezenţi, candidatul USR-PLUS a mers şi a dat mâna cu cei care i-au cântat, citeaza News.ro.

"În cadrul turneului din judeţul Arad, am fost întâmpinat într-un fel în care învăţaserăm noi că sunt românii ospitalieri. A fost o surpriză şi pentru mine, m-au aşteptat în costume populare, cu pâine şi sare şi, la sfârşit, ne-au spus: avem o surpriză pentru dumneavoastră, acel cântec. E un gest de ospitalitate locală, nu are altă semnificaţie, cei care sunt împotrivă vor da o semnificaţie hiperbolică, dar, în realitate, a fost gestul unei filiale, dintr-o comună din Arad, care îşi exprimă încrederea şi ospitalitatea şi este un lucru pe care chiar îl apreciez, şi pentru felul în care au înţeles să transmită acel mesaj", a afirmat Barna, într-o conferinţă de presă la Braşov, conform agerpres.ro.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-10-27Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine