2020-04-09 04:01

Marcel Ciolacu a decis: ”Voi candida la Congres!”

 |  22:49
Marcel Ciolacu a decis: ”Voi candida la Congres!”

În plină criză politică, PSD se pregătește să își aleagă conducerea la Congres. Președintele interimar al partidului, Marcel Ciolacu își anunță decizia de a candida, cel mai probabil, la conducerea social-democraților.

”În principiu, voi candida la Congres. Cu un proiect politic. Să nu mai intrăm în lupte ce nu privesc PSD. Chiar dacă sunt membri implicați, nu trebuie să ne implicăm. Vor fi 5 vicepreședinți, 8 pe regiuni, secretar general și trei organizați ca meritocrație politică. Trebuie să câștigăm alegerile, asta o să propun la Congres.”, a declarat Marcel Ciolacu la TVR, conform Stiripesurse.

PSD a decis organizația unui Congres la finalul lunii februarie pentru a-și desemna conducerea.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-25Parerea ta...

IUBIM POLITICA
25 Feb 2020

Pe politicieni din partidul PSD nu ii frământă problemele tarii cum ar fi: Economia fragilă a României încordată de măsurile de coronavirus. Pe PSD-isti nu ii frământă problema următoare ca : Majoritatea firmelor mici din Romania se pot închide după izbucnirea virusului. si care sunt pași următori de salvare a cetățeanului. Pe PSD-iști nu ii frământă problema de închiderea școlilor, făbricilor și căilor ferate pentru a încerca să oprească răspândirea focarului, pentru aprovizionarea cu hrana a orașelor , satelor , comunelor și al cătunelor. Pe PSD in Interesează cum sa FURE , cum sa ajungă mai REPEDE la PUTERE . Neam țigănesc de ticăloși
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine