2020-04-07 09:42

Marcel Ciolacu ACUZĂ: ”Ludovic Orban încurajează și PLĂTEȘTE traseismul politic”

 |  21:09
Marcel Ciolacu ACUZĂ: ”Ludovic Orban încurajează și PLĂTEȘTE traseismul politic”

Presedintele interimar al Partidului Social Democrat (PSD), Marcel Ciolacu, il acuza pe premierul Ludovic Orban ca incurajeaza traseismul politic, facand referire la finantarea cu bani de la bugetul de stat a Partidului Pro Romania condus de Victor Ponta.

El a declarat joi, la Buzau, ca Pro Romania, care nu a participat la alegerile parlamentare din 2016, este un partid de "traseisti politici".

"Exista partide politice in acest moment care nu au participat la alegerile parlamentare, unul este Pro Romania, din, pana la urma, traseisti politici. Eu stiu, in schimb, ca domnul Orban in 2017 vroia sa propuna interzicerea traseismului politic in Parlament. Vad ca intre timp incurajeaza si chiar plateste traseismul politic.

Explicati-mi dumneavoastra cand a mintit domnul Orban, atunci sau acum?", a afirmat Ciolacu, raspunzand unei intrebari adresate de un jurnalist referitor la posibilitatea finantarii de la bugetul de stat a unor partide politice, precum Pro Romania, care nu au participat la alegerile parlamentare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-01-09Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine