2020-08-05 02:49

Marcel Ciolacu acuză ”orori juridice” în Legea Carantinei: ”Nu vom permite transformarea țării în LAGĂR medical”

 |  16:28
Marcel Ciolacu acuză ”orori juridice” în Legea Carantinei: ”Nu vom permite transformarea țării în LAGĂR medical”

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a scris vineri pe Facebook că PSD a descoperit „orori juridice” în Legea carantinei pe care tot PSD a modificat-o și a votat-o joi în Camera Deputaților. Votul dat ieri a avut loc după o discuție între Marcel Ciolacu și Raed Arafat. Legea trebuie adoptată și de Senat, care este cameră decizională

„Ieri, la Cameră, am corectat o parte importantă a acesteia, eliminând zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice și o luăm acum de la capăt în Senat”, scrie Ciolacu pe Facebook, după anunțul făcut de președintele Senatului, Robert Cazanciuc, că legea nu va fi adoptată astăzi.

Proiectul a fost adoptat joi de Camera Deputaților după ce PSD și PNL au ajuns la o formă agreată și cu secretarul de stat Raed Arafat. Secretarul de stat în MAI Raed Arafat a declarat, joi, la şedinţa Comisiei juridice a Camerei Deputaţilor în care s-a dezbătut proiectul Guvernului privind carantinarea şi izolarea, că, în urma discuţiei cu reprezentanţii Parlamentului, s-a ajuns la un proiect viabil, care permite autorităţilor „să-şi facă treaba”.

În acest moment, autoritățiile nu au un cadru legal pentru izolarea sau carantinarea persoanelor infectate sau suspecte. 

Acum, Marcel Ciolacu cere premierului Orban și ministrului Justiției să vină în Senat la dezbateri. 

„Le solicit prezența premierului și ministrului Justiției la dezbateri, față în față cu CSM, ONG-urile de apărare a drepturilor și libertăților cetățenești, medici și pacienți!

În niciun caz NU vom permite transformarea țării în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberații! Pe bandă rulantă. Însă, cei care suferă din cauza incompetenței crase a PNL sunt românii!”, mai scrie Ciolacu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-10Parerea ta...

UN CETATEAN
10 Iul 2020

Nene Ciolacule stai pe acasa si lasa prostiile ce le debitezi. Te cauta virsul si nu te gaseste. Ai uitat ce a fost in Spania si Italia, dar acum in Brazilia. Meriti sa ii tii de urat lui Dragnea.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz