2020-07-11 18:46

Marcel Ciolacu ACUZĂ PNL: ”Își bate joc de români!”

 |  16:44
Marcel Ciolacu ACUZĂ PNL: ”Își bate joc de români!”

Marcel Ciolacu, preşedintele interimar al PSD, a declarat joi că PNL "îşi bate joc de români" pe motiv că blochează din nou la Curtea Constituţională amânarea ratelor la bănci şi ajutorul pentur producătorii agricoli care sunt afectaţi de secetă.

"PNL îşi bate joc de români! Şi blochează la CCR, din nou, amânarea ratelor la bănci şi ajutorul pentru producătorii agricoli afectaţi de secetă. Se ţin cu dinţii de 'dobânda la dobândă' şi pentru asta sunt în stare să îşi conteste propria ordonanţă", a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

Preşedintele Camerei Deputaţilor a susţinut că, "indiferent de ce declară seara pe televizoare", acţiunile de a doua zi "îi dau de gol" pe liberali şi arată românilor "adevăratele" lor intenţii.

"PNL nu vrea să-i ajute pe românii şi firmele româneşti care suferă din cauza crizei. Nu îi interesează protejarea nivelului de trai al românilor şi nici păstrarea locurilor de muncă. Nu mai sacrificaţi cetăţenii şi mediul de afaceri pentru lupta voastră politică! Trebuie să guvernaţi pentru ei, nu împotriva lor", a menţionat liderul social-democraţilor.

Potrivit Agerpres, liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, a precizat că liberalii vor ataca la Curtea Constituţională proiectul de lege de aprobare a OUG 37/2020 privind acordarea unor facilităţi celor care au credite, după ce actul normativ a fost modificat în Parlament.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-04-23Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz