2020-07-04 02:39

Marcel Ciolacu anunță intenția unei moțiuni de CENZURĂ: ”Asumarea e o greșeală democratică”

 |  19:42
Marcel Ciolacu anunță intenția unei moțiuni de CENZURĂ: ”Asumarea e o greșeală democratică”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că decizia premierului Ludovic Orban de a-și angaja răspunderea pe Legea bugetului este o ”greșeală democratică” și nu exclude depunerea unei moțiuni de cenzură, dar această decizie va fi luată într-o ședință a Biroului Permanent Național.

”Decizia de a veni prin asumare cu bugetul este o decizie foarte proastă! Mă bucură că este pe 23 decembrie, o să ne reunim în BPN și vom lua o decizie (...) Încercați să intrați în noua logică a PSD: suntem un grup de oameni care ne-am asumat conducerea acestui partid și decizia o vom lua împreună.

Mi se pare o greșeală democratică. Nu vreau să intru în jurisprudența CCR sau în alte chestiuni legislative, dar vă spun că este o mare greșeală. Nicio variantă nu este exclusă (moțiunea de cenzură n.r.). (...) Categoric îmi doresc ca acest Guvern să plece acasă, la cum arată...”, a spus Marcel Ciolacu.

Premierul Ludovic Orban a anunțat luni decizia Guvernului de a-și asuma răspunderea guvernamentală pe proiectul bugetului de stat pentru 2020.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-16

In legatura cu acest articol...

Președintele Klaus Iohannis CONVOACĂ de urgență CSAT

Premierul Orban: Guvernul își va ASUMA răspunderea pe Legea Bugetului
Parerea ta...

SăRăCIA UNIVERSULUI PSD
16 Dec 2019

Marcel Ciolacu comentările tale sunt chiar dăunătoare pentru democrația din Romania cat și pentru cei 14 milioane de romani care respir aer romanesc.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz