2020-07-07 03:45

Marcel Ciolacu anunță: Nu vom face scut în fața justiției

 |  14:07
Marcel Ciolacu anunță: Nu vom face scut în fața justiției

Marcel Ciolacu, președinte intermar PSD, susține că partidul pe care îl conduce nu va face scut în fața justiției, chiar dacă acțiunea DNA de astăzi pare un început de telejustiție.

Marcel Ciolacu a explicat că a discutat cu parlamentarii PSD de la Arad, vizați de o anchetă a procurorilor DNA. Ciolacu a spus că nu i-au plăcut imaginile televizate cu senatorul Ioan Chisăliță dus în scaun cu rotile la audieri.

”Astăzi, dimineață, am vorbit cu domnul Căprar și m-a informat că există DNA la PSD Arad. PSD-ul nu va face scut în fața justiției.

Am văzut câteva imagini cu senatorul Chisăliță în căruț pe holurile DNA sau pe nu știu ce holuri. Este un început de telejustiție! Domnul Chisăliță nu este nici infractor, nici criminal, poate era nevoie  (...) Nu știu dacă în cazul domnului Chisăliță PSD-ul va vota emoțional, nu știu cum va fi votul.

PSD nu va face niciun fel de scut împotriva justiție. În cazul în care va fi o propunere de arestare vom urma pașii necesari în Parlament. Dosarul va fi analizat în Comisia Juridică și apoi decizia se va lua în grupurile reunite din Parlament.”, a declarat Marcel Ciolacu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-09Parerea ta...

CUTEZăTORII
09 Dec 2019

Nici nu aveți puterea necesara Uniunea Europeana este cu ochii pe Johannis pe Justiția Ro. ( Dna Macovei si Dna Kovesi au sarcini grele de rezolvat)
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz