2020-04-08 09:16

Marcel Ciolacu anunță reveniri spectaculoase în PSD

 |  15:10
Marcel Ciolacu anunță reveniri spectaculoase în PSD

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a anunțat că va urma o serie de reprimiri în PSD și vor exista discuții cu toți cei care au fost excluși din partid sau au plecat de bună voie la Pro România.

”Nu s-a vorbit absolut nimic despre luat măsuri. Nu avem, cel puțin în CEX-ul de ieri, nu am primit niciun mandat de a primi sau de a da afară din partid.

N-am vorbit în mod deosebit de oameni, am vorbit despre procedura prin care au fost excluși. Am stabilit că acest atribut de primire a oamenilor care au fost excluși să aparțină comitetului, în discuție cu șefii de organizații. Chiar voi încerca un sistem de videoconferință ca să nu mai vină de fiecare dată toți liderii la București.

Vor trebui făcute discuții și cu parlamentarii care au plecat de bună voie. Trebuie să vorbim cu fiecare organizație din care aceștia au plecat.”, a spus Marcel Ciolacu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-27Parerea ta...

BIOGRAFIA
27 Noi 2019

Partidul Social Democrat s-a prăbușit în propriile dejecții, cu care a murdărit societatea românească . Marcel Ciolacu! Întrebat: 1) În ce an și ce liceu ați absolvit? Cu ce medie generală? Care a fost profesia sau meseria dvs. de bază? 2) Puteți nominaliza doi colegi și doi profesori din facultate, precum și titlul lucrării de licență în drept? 3) Puteți nominaliza lucrările de specialitate în baza în cărora ați fost admis la examenul de doctorat susținut la Academia Națională de Informații? 4) Cum ați ajuns partener de vânătoare, de pescuit și de afaceri politice și economice cu Liviu Dragnea?
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine