2020-04-08 09:32

Marcel Ciolacu anunță un posibil Congres al PSD în luna februarie

 |  00:44
Marcel Ciolacu anunță un posibil Congres al PSD în luna februarie

Congresul Partidului Social Democrat ar putea avea loc în luna februarie, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, în urma căruia Viorica Dăncilă şi-a anunţat demisia.

Într-o declaraţie de presă, el a precizat că marea majoritate a colegilor au propus luna februarie pentru convocarea congresului.

„În februarie o să venim în faţa membrilor de partid şi a delegaţilor pentru alegerea unei conduceri legitime care să gestioneze în continuare alegerile locale şi generale, care vor urma anul viitor”, a spus el.

Ciolacu a subliniat că Dăncilă şi-a dat demisia, după ce a ascultat punctul de vedere al membrilor CEx.

„Nu a fost preluată această conducere prin forţă. Dacă ar fi fost preluată prin forţă, presupun că nu ţinea CEx şase ore şi nu şi-ar fi exprimat toată lumea opinia. A fost un gest de normalitate al doamnei preşedinte după ce ne-a ascultat şi şi-a depus demisia. Nimeni nu i-a cerut demisia doamnei Dăncilă. Cu toţii am ajuns la concluzia că trebuie resetat acest partid”, a mai spus el.

„Cu toţii ne-am asumat multiplele greşeli pe care le-am făcut şi am ajuns la concluzia că trebuie o resetare a partidului şi nu făcut un măcel sau, cum se aştepta ca până acum, să pice capete. De fapt şi de drept, nu a picat niciun cap azi şi, iar o premieră în PSD, fostul lider se regăseşte în echipa partidului ca şi preşedinte la doamne”, a adăugat Ciolacu.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-27

In legatura cu acest articol...

Viorica Dăncilă și-a anunțat DEMISIA: ”Cineva trebuie să își asume responsabilitatea”

Rareș Bogdan se BUCURĂ de scandalul din PSD: ”Mă uit cu satisfacție, îmi place ce văd!”

Ponta, IRONII la adresa Vioricăi Dăncilă: ”Normal că Olguța Vasilescu i-a băgat cuțitul”
Parerea ta...

RăSFOIM DIN ADEVAR
27 Noi 2019

Marcel Ciolacu! Presa poate prezenta acea fotografie în care apărea alături de Omar Hayssam. Omul de afaceri sirian, acum întemnițat pentru terorism, avea interese economice în zona Buzăului el fiind beneficiarului privatizării companiei Foresta Nehoiu
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine