2020-08-08 05:32

Marcel Ciolacu către premierul Orban: ”Guvernați, nu mai FURAȚI!”

 |  17:02
Marcel Ciolacu către premierul Orban: ”Guvernați, nu mai FURAȚI!”

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu, a declarat luni că premierul Ludovic Orban trebuia să fie apărătorul sănătăţii românilor pe timpul pandemiei, dar a fost interesat "doar de bani" şi a reprezentat doar interesele "marelui stomac liberal" pe care l-a ''hrănit cu sute de milioane de euro prin contracte fără licitaţie, în dispreţul legii''.

"Domnule prim-ministru, de patru luni vă spunem clar şi răspicat: guvernaţi, nu mai furaţi! Aţi profitat cu mult tupeu ca să vă îndestulaţi toţi clienţii politici. Aţi sfidat pur şi simplu suferinţa românilor, aţi sfidat cu neruşinare restricţiile impuse oamenilor de rând. Pentru dumneavoastră personal nu au existat reguli şi lege. Aţi ţinut românii închişi în case şi aţi distrus economia, în timp ce şmecherii PNL s-au îmbogăţit pe trei generaţii. Domnule Orban, trebuia să fiţi apărătorul sănătăţii românilor, dar aţi fost interesat doar de bani, aţi reprezentat doar interesele marelui stomac liberal pe care l-aţi hrănit cu sute de milioane de euro prin contracte fără licitaţie în dispreţul legii şi al bunului simţ. Toate fărădelegile dumneavoastră încep să iasă la iveală una câte una. Este suficient să deschideţi orice ziar sau post tv, mai nou puteţi să vă inspiraţi din comunicatele DNA, o să găsiţi suficiente exemple care ar putea să vă trimită prietenii politici cel puţin 100 de ani la puşcărie", a spus Ciolacu, la "Ora prim-ministrului", în plenul Camerei Deputaţilor.

El a adăugat că, imediat după ce s-a instalat starea de urgenţă, "toată România a aflat cu uimire că o bucătăreasă din Giurgiu, care deţinea o afacere cu spirtoase, urma să umple ţara cu măşti", scrie Agerpres.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-06

GALERIE MEDIA
Parerea ta...

PROSTIA LE EA ACASA
06 Iul 2020

Vreti sa vorbim depsre Mischie, Oprisan, Liviu Dragnea? Drespre spagile lui Valcov, negociate prin cimitire? Ministerul Finantelor, facuta de Teodorvoici, este mai scumpa decat lucrarile de la Palatul Parlamentului? Cele mai mari achizitii pe perioada pandemiei le-a facut PSD, prin cei 38 de presedinti de CJ si peste 1.000 de primari. Cei de la ziarul Puterea ! Desteptarea, dormiti in hainele statului fara sa va pese .
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiriPUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz