2020-03-29 11:59

Marcel Ciolacu cere echipei Dăncilă să-și asume înfrângerea: Să fim cinstiți. E un rezultat dezastruos!

 |  10:00
Marcel Ciolacu cere echipei Dăncilă să-și asume înfrângerea: Să fim cinstiți. E un rezultat dezastruos!

Marcel Ciolacu, președintele Camerei Deputaților, susține că înfrângerea categorică din turul II trebuie asumată de echipa Dăncilă, iar ulterior, social-democrații trebuie să muncească împreună pentru un nou început în cadrul partidului.

„Felicitări tuturor românilor din țară și din străinătate care au înțeles cât de important este votul lor. Indiferent de opțiunile exprimate. Sper ca viitorul mandat al lui Klaus Iohannis să aducă mai multe realizări pentru România. Vreau să îi felicit pe toți colegii mei din organizații, primari, președinți de consilii județene, simpli membri sau simpatizanți care au muncit extrem de mult în aceste luni de campanie. Mulțumiri speciale le adresez și buzoienilor mei care mi-au fost alături întotdeauna!

Rezultatele ne arată, însă, că în turul II al alegerilor prezidențiale PSD a luat cel mai mic număr de voturi din istorie. Asta după ce și în turul I am avut, la fel, un număr foarte mic de voturi. Să fim cinstiți: este un rezultat dezastruos care vine după un rezultat la fel de prost la europarlamentare.

Și atunci, și acum, s-au făcut doar analize județene, nimic la nivel național. Acum cred că e timpul să vedem unde am greșit cu adevărat la nivel central, să judecăm rațional și apoi să trecem la fapte. PSD are nevoie de un nou început. Avem alegeri locale în 6 luni. Acolo nu mai avem voie să pierdem!”, a scris Ciolacu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-11-25Parerea ta...

ROMANES
25 Noi 2019

SA ISI DEA CHILOTI JOS . LIMBA LATA , OLPUTA , FLORAREASA , CHILOTAREASA PLUMB
COMISARUL PARAIPAN
25 Noi 2019

ha ha ha sa vezi ce urmeaza sa cadeti la anticipate...bye bye ciuma rosie
ANTIMAFIA
25 Noi 2019

problema este ce va face iohannis si orban in perioada urmatoare .mafia colcaie pe la ministere ,cnair,banci ,bnr,presa .deja glasul mafiei continua sa transmita mesaje negative .daca nu vor face ce au spus si vor cadea in capcana mafiei atunci psd poata sa vina ca un balaur peste un an sau mai repede.pana acum orban nu a facut nimic din ce a spus a dat drumul la caini care latra la luna.oamenii nu mai suporta minciuna si amenintarile .asa dupa cum se vede autostrazile sunt blocate de mafia cnair constructori ,lotul 3 lugoj deva tinut inchis din august de min transporturilor din cauza crimei organizate si noul min al transporturilor este un bou dovedit ,drumul pitesti campulung brasov blocat de mafia constructori cnair,leul este atacat de iresponsabili ,cu un guvernator bnr isarescu senil lasat in functie de 30 de ani in mod iresponsabil de orban psd -un tradator de tara dement acest isarescu,recursul compensatoriu este in floare,fete rapite in continuare,clanuri de interlopi se bat pe strazi ,aceeasi mizerabili incompetenti prin ministere si agentii.ziaristi slugoi ai mafiei ataca in continuare oamenii tarii si bat campii promovand aceleasi nulitati la tv.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine