2020-08-08 06:17

Marcel Ciolacu CRITICĂ programul economic al Guvernului: ”Este un plagiat, amatorism și hoție!”

 |  22:43
Marcel Ciolacu CRITICĂ programul economic al Guvernului: ”Este un plagiat, amatorism și hoție!”

Marcel Ciolacu vine cu o reacție dură după programul de relansare al economiei prezentat astăzi de PNL. Liderul social-democrat susține că acesta este un proiect mai vechi al PSD, care nu mai este realist în momentul de față.

„Este un program de cumpărat voturi. În primul rând, suntem primul stat european care lansează un program de guvernare, într-o plină criză economică, la restaurant. Toate statele europene au venit cu aceste programe economice în instituțiile guvernamentale sau în Parlament. Nu e posibil așa ceva.

Să vii să lansezi programul economic al țării în plină criză economică la terasă. Din punctul meu de vedere, sunt trei concluzii clare: este un plagiat, amatorism și hoție.

Este programul PSD din 2016. Un sfert e deja implementat, există. Când PSD a făcut acest program aveam anumite venituri la bugetul statului. Aceste venituri nu mai există, el nu e adaptat cerințelor actuale. Se bazează pe bani europeni fără să spună nimic concret cum vor atrage aceste fonduri.

Un sfert din program reprezintă tunurile pe care le pregătește guvernarea. După tunurile de achiziții acum avem un miliard de lei pentru firmele de asigurări. În continure, se plătește clientela politică. Niciun Guvern nu și-a permis așa ceva”, a spus Marcel Ciolacu, în exclusivitate, pentru Antena3.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-07-02

In legatura cu acest articol...

SCANDAL între Liviu Dragnea și Viorica Dăncilă: ”Nu eram SLUGA lui!”

Guvernul lansează programul de RELANSARE economică. Iohannis: ”Numai prin investiții vom putea relansa România”

Dan Barna IRONIZEAZĂ planul economic al Guvernului: ”Un veritabil PNDL pe steroizi”
Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz