2020-03-28 12:01

Marcel Ciolacu DĂ SEMNALUL: ”Mie mi-ar fi RUȘINE să cer guvernare după asemenea scor zdrobitor”

 |  23:07
Marcel Ciolacu DĂ SEMNALUL: ”Mie mi-ar fi RUȘINE să cer guvernare după asemenea scor zdrobitor”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a precizat că este convins că președintele Klaus Iohannis va respecta Constituția, subliniind că dacă social-democrații vor demonstra că au majoritatea, șeful statului îl va desemna pe Remus Pricopie premier.

„Înainte de a depune moțiunea atât UDMR, cât și PSD am anunțat că avem o înțelegere politică punctuală pe această moțiune. Eu sunt ferm convins că președintele Klaus Iohannis va respecta Constituția. În cazul în care va exista altă majoritate sunt ferm convins că preșdintele va face desemnarea din respectiva majoritatate”, a precizat liderul PSD la Antena3.

Liderul social-democrat a precizat că va demonstra că aceasta majoritate există, prezentând o listă cu cel puțin 233 de parlamentari.

De altfel, Marcel Ciolacu a infirmat categoric că ar fi existat negocieri între PNL, PSD și președinte.

„Mie mi-ar fi rușine să mai cer guvernare după un asemenea scor zdrobitor, 261 de voturi. Până la anticipate e cale lungă. Cum să am o înțelegere cu Ludovic Orban când deja PSD și Pro România vor să demonstreze că au o majoritatea pentru a desemna un prim-ministru”, a mai declarat Marcel Ciolacu.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat miercuri că îl va propune pentru funcţia de premier pe Remus Pricopie, susţinut şi de Pro România.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-06Parerea ta...

GHERTOI
06 Feb 2020

Ando morocar tiganos jegos
ȘANTAJUL
06 Feb 2020

Am impresia ca avem de a face cu mai mari dobitoci ai neamului din PSD,ALDE,UDMR si PRO-Romania dacă privim spre șantajul lor , spre munca lor criminala si spre modul lor de a aranja lucrurile, observam ca Guvernarea PNL este si a fost un lux pentru confortul civilizației romane . Liderul social-democrat a precizat că va demonstra că aceasta majoritate există, prezentând o listă cu cel puțin 233 de parlamentari. Aici descoperim latura întunecată a PSD-lui ȘANTAJUL si distrugerea Romaniei.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine