2020-07-11 05:10

Marcel Ciolacu iese la ATAC împotriva Guvernului Orban: ”Nicio diferență între ei și Guvernul Dăscălescu din perioada ceaușistă”

 |  21:51
Marcel Ciolacu iese la ATAC împotriva Guvernului Orban: ”Nicio diferență între ei și Guvernul Dăscălescu din perioada ceaușistă”

Marcel Ciolacu susţine că Executivul condus de Ludovic Orban guvernează abuziv, după model ceauşist. Nemulțumirea liderului interimar al PSD vine după modificarea de către guvern a OUG 114.

„PSD a contestat azi la CCR atât pe formă, cât și pe fond proiectul de modificare a OUG 114!

Așa cum am promis, sancționăm acest nou derapaj al Guvernului. Angajarea răspunderii Guvernului asupra proiectului de modificare a OUG 114, în condițiile în care acesta era și pe ordinea de zi a Parlamentului, este un demers profund neconstituțional, întrucât Guvernul este obligat să lase legislativului dreptul de a se pronunța asupra acestuia.

Doar că PNL și domnul Orban vor să demonstreze în fiecare zi că, prin modul abuziv și ilegal în care acționează nu există nicio diferență între ei și Guvernul Dăscălescu din perioada ceaușistă”, a scris Marcel Ciolacu, luni seară, pe pagina sa de Facebook.

Guvernul a modificat săptămâna trecută OUG 114 din domeniul economic și financiar-bancar. Este vorba despre reducerea sporului pentru condiții periculoase, înghețarea indemnizațiilor, interzicerea detașărilor și cea a cumulului pensiei cu salariul.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-30

In legatura cu acest articol...

Decizie în Guvern: Remus Borza a fost numit consilier onorific al premierului

Lege promulgată: Se demarează proiectul ”Cartierul pentru justiție”
Parerea ta...

CIORDEALA
01 Ian 2020

Parca este cam tigan caldarar
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz