2020-08-03 15:58

Marcel Ciolacu îl trage la RĂSPUNDERE pe Orban: ”Împarte candidaturi în stânga și-n dreapta”

 |  17:00
Marcel Ciolacu îl trage la RĂSPUNDERE pe Orban: ”Împarte candidaturi în stânga și-n dreapta”

Marcel Ciolacu, președintele interimar al PSD, a transmis un mesaj pe Facebook prin care îl acuză pe Ludovic Orban și pe liberali că, în loc să se ocupe de situația pandemiei din România, "împarte candidaturi în stânga și-n dreapta".

"Așa luptă Orban cu pandemia la Guvern! Împărțind candidaturi în stânga și-n dreapta! Sănătatea oamenilor este doar o lozincă pentru PNL, mai apăsătoare este disperarea că pierd alegerile în Capitală.

Zbaterile electorale ale lui Orban sunt o rușine pentru ceea ce ar trebui să însemne Guvernul României! În nicio țară civilizată, Guvernul nu este folosit pentru tranzacții și negocieri politice. Doar la noi, Orban a transformat Guvernul mai întâi în cârciumă și acum în sediu de partid.

În loc să-și bată capul pentru a repara situația dezastruoasă din DSP-urile căpușate de toate rudele și pilele liberale, Orban negociază politic funcții.

În loc să discute despre investiții, spitale, șomaj, alocații și pensii, Orban este preocupat în continuare doar de alegeri, de fapt singurul obiectiv al PNL de când a venit la guvernare.

Nimic pentru oameni, totul pentru ei și pentru buzunarele lor! Degeaba! E în FIREA oamenilor să îi măture la vot!", a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-08-01Parerea ta...

DOINA
01 Aug 2020

Ca orban procedeaza asa cum a spus ciolacu e adevarat .....de fapt ciolacu cunoaste perfect aceste practici pt ca si psd le-a folosit cu "succes,,
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz