2020-04-09 23:21

Marcel Ciolacu răspunde la ATACURILE președintelui: ”Nu vom propune niciun candidat”

 |  19:51
Marcel Ciolacu răspunde la ATACURILE președintelui: ”Nu vom propune niciun candidat”

Marcel Ciolacu a avut o primă reacție după ce Klaus Iohannis a anunțat retragerea lui Ludovic Orban din poziția de premier desemnat. Liderul PSD susține că social-democrații nu vor propune un candidat, însă exclud varianta de a susține un premier PNL.

”Nu vom propune un candidat la Cotroceni pentru că președintele s-a antepronunțat și nu are rost să propunem un candidat de la PSD. Excludem să susținem un premier PNL. Nici pe Nicolae Ciucă, dacă în spatele lui se ascunde PNL. Nu e problema PSD că și-a depus Orban mandatul noi ne-am apărat dreptul și ne-am adresat CCR. Am încălcat vreo lege sau regulament? La cum arată hotărârea CCR, alții au încălcat. PSD e pregătit pentru anticipate.”, a spus Marcel Ciolacu, la Digi24

Cine decontează blocajul? ”Cine a creat-o” a răspuns Ciolacu. „După ce a fost dat jos Guvernul Orban sau după ce a fost îndepărtat, am venit cu propunere de premier care a fost declinată. Din acel moment, răspunderea aparține PNL și președintelui”. 

Cât despre absența de la vot, afirmă că a trebuit să participe la o mascaradă: ”Dacă decizia CCR era alta, am fi participat la votul de ieri”. 


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-25

In legatura cu acest articol...

ULTIMA ORĂ. Surse: Ludovic Orban renunță la mandatul de premier

ULTIMA ORĂ: Ludovic Orban și-a dat demisia! Decizia lui Klaus Iohannis
Parerea ta...

UN CETATEAN
25 Feb 2020

Acesta si-a depasit profesoru si mentorul Dragnea. Jocurile si vorbele duplicitare il fac periculos. In fapt PSD doreste mandatele pana la final si sa isi pastreze integral pensiile speciale. De aceea relatia cu CCR este dictata de interese comune. Nu intereseaza ce se intampla cu tara si natiunea romana.
FANE GLONTZ
25 Feb 2020

TANTALAUL ASTA BRONZAT EXCESIV DIN NASTERE , ESTE O NOUA JIGODIE PSDISTA DORNICA DE PUTERE . NU A INVATAT NIMIC DE LA PREDECESORUL SAU , ACEASI GLOATA DE BORFASI , ACELEASI REACTII .
COMISARUL PARAIPAN
25 Feb 2020

psd-ul a devenit un partid paria peste tot si in USA si in Europa.Astia nu o sa mai vada guvernarea foarte multi ani de acum incolo,s-a terminat cu ei
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine