2020-08-12 12:09

Marcel Ciolacu, REACȚIE la propunerea președitelui: ”A ales o variantă de CRIZĂ politică”

 |  22:13
Marcel Ciolacu, REACȚIE la propunerea președitelui: ”A ales o variantă de CRIZĂ politică”

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a declarat joi că şeful statului Klaus Iohannis a ales o variantă de criză politică prelungită prin desemnarea, din nou, ca premier a lui Ludovic Orban.

„Anunţul preşedintelui Iohannis nu este o surpriză pentru nimeni. Din păcate, preşedintele Iohannis a ales o variantă de criză politică prelungită. Presupun că, împreună cu PNL, îşi vor asuma şi costurile acesteia. În privinţa reformelor invocate, preşedintele omite un amănunt esenţial: nu poţi face reforme prin încălcarea legii şi a regulilor democratice. Nu poţi face ‘reforme’ în detrimentul dreptului la sănătate al românilor. ‘Reforma’ din domeniul Sănătăţii este un exemplu clar: OUG, fără transparenţă decizională, fără consultare publică prealabilă, făcută de oameni aflaţi într-un vădit conflict de interese”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Joi, preşedintele Klaus Iohannis l-a propus din nou pe liderul PNL, Ludovic Orban, pentru funcţia de prim-ministru. Decretul de desemnare a lui Ludovic Orban a fost publicat în Monitorul Oficial.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-02-06Parerea ta...

OANA
07 Feb 2020

Referitor la PSD. pentru ca a facut blat cu PNL si a initiat o motiune de cenzura nejustificata, asa ca sa se joace cum spun ei, la fel cum au numit-o pe Viorica Dancila candidat la presedentie, ca sa poata castiga alegerile Iohanis, care a adus numai rau Romaniei, n-o sa va mai votez niciodata, pentru ca ati facut blat cu ei si ati contribut la aceste nenorociri. In Parlament ne trebuiesc alti oameni niciunul din care sunt acum nu trebuie sa mai fie.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz