2020-07-11 06:17

Marcel Ciolacu RECUNOAȘTE: ”Candidatura Vioricăi Dăncilă a fost o GREȘEALĂ”

 |  21:21
Marcel Ciolacu RECUNOAȘTE: ”Candidatura Vioricăi Dăncilă a fost o GREȘEALĂ”

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, susține că a fost o greșeală candidatura Vioricăi Dăncilă la alegerile prezidențiale.

„Au fost decizii greșite luate de PSD după pierderea alegerilor europarlamentare. Ar fi fost alți pași de făcut. Nu sunt unul dintre cei care consideră că ar fi trebuit să ieșim imediat de la guvernare. De fiecare dată când președintele partidului a fost și premier, și aici mă refer la Adrian Năstase, a fost o logică, guvernarea a funcționat foarte bine. Totuși guvernul Năstase fără doar și poate a fost unul dintre guvernele bune ale României. În acel moment partidul nu vedea altă candidatură decât Adrian Năstase(...).

A urmat în oglindă Victor Ponta, de asemenea o guvernare bună. Decizia Victor Ponta de a candida el și nu Crin Antonescu s-a dovedit o decizie greșită și am pierdut alegerile.

În zilele noastre, după europarlamentarele pierdute de PSD, eu am fost unul dintre susținătorii ca doamna Viorica Dăncilă să devină și președinta partidului, în aceeași logică(...). Decizia ca dânsa să fie și candidat a fost una greșită! Ar fi trebuit ca PSD să fie mult mai curajos”, a declarat Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.

„PSD nu a reușit să treacă peste orgoliul de a avea candidat, cu toate că am intrat în alegeri într-o situație nu tocmai confortabilă”, a mai spus noul lider PSD.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-09Parerea ta...

CIUMA ROSIE
08 Dec 2019

a expirat...duceti-va pe pustii unde antzarcat mutu iapa
OANA
09 Dec 2019

nu nu trebuie s-o criticati pe Viorica Dancila, s-a prezentat foarte bine, faptele PSD-istilor au audus partidul in situatia in care se afla astazi. Abuzurile facute mai jos au adus partidul aici. Oricum nici dpmnul Iohanis nu a dorit sa se bata barbateste cu un candidat mai puternic. Romania nu a castigat nimic inca odata. Ne trebuie un Presedinte care sa fie si diplomat, altfel o sa tinem ca si pana acum cu balacareala lui Iohanis care nu aduce nimic bun
HAHALERE
09 Dec 2019

Dai budigai jos . Si ce i mai sugea ti sosetele
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz