2020-04-09 23:35

Marcel Ciolacu, REVOLTAT în cazul Sorinei Pintea: ”E vorba de un odios dublu standard”

 |  17:45
Marcel Ciolacu, REVOLTAT în cazul Sorinei Pintea: ”E vorba de un odios dublu standard”

Președintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, este de părere că se aplică „un odios dublu standard” în ceea ce priveşte anchetarea Sorinei Pintea şi mai spune că „spectacolul public prin care se distrug viețile unor oameni trebuia să înceteze demult”.

Ciolacu spune, miercuri, pe Facebook, că „este revoltător cum pentru unii se găsesc soluții pentru a le fi respectate drepturile, iar pentru alții, nu”.

„Ceea ce am văzut cu toții ieri în cazul Sorinei Pintea este un odios dublu standard în respectarea drepturilor fundamentale ale omului! Îmbrâncirea și târârea în cătușe pe scările spitalului a unui om aflat în suferință nu au nimic de a face cu justiția”, spune Marcel Ciolacu, conform Mediafax.

„Spectacolul public prin care se distrug viețile unor oameni trebuia să înceteze demult”, mai spune Ciolacu.

„Cine va răspunde pentru toată această umilință publică la care este supusă acum Sorina Pintea dacă, în final, va fi achitată la fel ca Ludovic Orban?!”, scrie Marcel Ciolacu.

Avocații Sorinei Pintea au depus o sesizare către Centrul de Reținere și Arestare Preventivă nr. 1 din București, reclamând faptul că fostului ministru i-au fost încălcate mai multe drepturi, că a fost expusă în situația în care se află, adusă în cătușe la medic și împinsă de un agent din escortă.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-03-04Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE


PUBLICITATE


Conferinta-BusinessSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine