2020-07-16 20:52

Marcel VELA vorbește despre candidatura la Primăria București

 |  23:24
Marcel VELA vorbește despre candidatura la Primăria București

Marcel Vela este cel mai vizibil ministru, în momentul de față, din guvernul condus de Ludovic Orban. În ultimele zile a apărut zvonul că ministrul de Interne ar putea candida din partea PNL la Primăria București, deși liberalii anunțaseră că Nicușor Dan este omul pe care îl aruncă în lupta cu Gabriela Firea.

Vela a lămurit, luni seara, la Realitatea PLUS, că are altă misiune.

”Nu am discutat niciodată despre acest subiect cu nimeni. PNL a stabilit candidatul la Primăria Municipiului București. Este un zvon care nu confirmă o realitatea cotidiană. Nu am discutat cu nimeni această posibilitate.

Nu sunt nici măcar teoretic în această ipostază, nu sunt membru al organizației București. Noi avem o decizie a partidului pentru alegerile locale.”, a declarat Marcel Vela.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2020-05-25Parerea ta...

CONSTANTIN
26 Mai 2020

M Vela sa ramana acolo unde este ,astfel incat dupa alegerile Parlamentare sa faca o mai temeinica si riguroasa curatenie in MI, Activitaqtea acestui ministerr este tulburata de sindicalisti pensionari care doresc impunerea unei platforme politice sindicale.Existenta sindicatului nu este rea ci orientarea conducerii sindicale catre populism !!! Vrem un minister aproape de cetateni nu plin de sovini si oportunisti!!Vela are o misiune grea si delicata!!
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz