2020-07-07 01:27

Mari PROBLEME pentru Victor Ponta. O întreagă organizație părăsește Pro România

 |  19:05
Mari PROBLEME pentru Victor Ponta. O întreagă organizație părăsește Pro România

Probleme din ce în ce mai mari pentru partidul lui Victor Ponta. Organizaţia Pro România Brăila a demisionat în bloc din partid, sâmbătă, în urma unei şedinţe.

Organizația Pro România din care face parte și Mihai Tudose acuză conducerea partidului de politica pumnului în gură practică de Victor Ponta pe care-l compară cu Liviu Dragnea.

„In urma consultărilor cu membrii din Organizația Pro România Brăila, astăzi, 07.12.2019, am ales să ne luăm rămas bun de la politica pumnului in gură, dusă în ultima perioadă de Victor Ponta(Dragnea 2).

În urma atacurilor constante pe care președintele Pro România le-a avut atât la adresa celei mai puternice organizații din partid și la adresa liderilor, implicit la adresa electoratului brăilean, electorat de centru-stanga, ne prezentăm demisia.

De ce plecăm?

Partidul înseamnă oameni care au experiențe și competențe, idealuri și năzuințe. Organizația Brăila și-a dorit consultarea si optiunile să fie luate în considerare.

Pornind acest proiect, ne-am gândit si am promovat ideile de modernizare a statului român și reprezentarea unei părți din electoratul României care nu se regăsea in politică.

Politica liderilor centrali ai Pro România a creat o ruptură între oamenii de la baza partidului si deciziile centrale.

Așadar, rămânem aceeași oameni care se delimitează cu demnitate de minciună și o echipă care va lucra pentru Brăila și România!”, se arată într-un comunicat de presă remis de Pro România Brăila.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-12-07Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz