2020-06-05 10:21

Maria Grapini a ajuns vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor din PE

 |  22:17
Maria Grapini a ajuns vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor din PE

Europarlamentarul Maria Grapini a fost ales, miercuri, vicepreşedinte al Comisiei pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor din Parlamentul European, comisie din care a făcut parte şi în mandatul anterior.

"După un mandat precedent activ, într-una dintre comisiile din care a făcut parte, Comisia IMCO (Comisia pentru Piaţă Internă şi Protecţia Consumatorilor), europarlamentarul Maria Grapini îşi continuă misiunea de apărare a drepturilor consumatorilor, în cadrul aceleiaşi comisii din Parlamentul European, şi în următorii cinci ani", se arată într-un comunicat trimis de Biroul de presă al europarlamentarului.

Începând de miercuri, Grapini deţine şi funcţia de vicepreşedinte al Comisiei.

"Sunt onorată de această alegere, le mulţumesc europarlamentarilor, colegi de Comisie, care m-au votat! Mă bucur că voi putea reprezenta, şi în acest nou mandat, interesele IMM-urilor, ale producătorilor, ale economiilor statelor membre, dar mai ales ale consumatorilor! M-am luptat pentru tratament corect, pentru renunţarea la diferenţe de abordare politică şi economică Est-Vest, pentru eliminarea calităţii duble a produselor, asta voi face şi pe viitor. IMM-urile, oriunde s-ar afla, au nevoie de sprijin concertat pentru a se putea dezvolta, consumatorii se bazează pe noi pentru că le-am garantat respectarea drepturilor, într-o Europă unită şi justă”, a afirmat Maria Grapini.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-07-10Parerea ta...

ȚIGăNIA
11 Iul 2019

Timpul liniștește și lămurește. Iată cum poți începe o relație cu europenii ! Prin munca! Munca și iar munca apoi devii un democrat și un partizan al democrației și al libertății.
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine