2019-09-18 16:44

Maria Grapini, implicată într-un accident rutier: "Taxiul a fost făcut zob!"

 |  11:08
Maria Grapini, implicată într-un accident rutier: "Taxiul a fost făcut zob!"

Europarlamentarul Maria Grapini a fost implicată, luni, într-un accident rutier în Capitală, în timp ce se afla într-un taxi, care a fost lovit de un alt autoturism. "Taxiul a fost făcut zob! Nu ştiu cum am scăpat doar cu lovituri mici la genunchi şi la cap", spune Grapini.

Maria Grapini a postat pe pagina sa de Facebook, luni seara, un mesaj în care anunţă că a fost implicată într-un accident rutier, în urma căruia s-a ales doar cu câteva zgârieturi.

"Am stat mult să mă gândesc dacă să împărtăşesc sau nu ceea ce mi s-a întâmplat! Ca să mă liniştesc, o fac! Azi când mergeam spre televiziune pentru emisiunea de la ora 17 la Antena 3, am avut parte de un accident! Eram în taxi şi brusc, o maşină a vrut să întoarcă pe loc nepermis şi ne-a lovit în plin! Taxiul a fost făcut zob! Nu ştiu cum am scăpat doar cu lovituri mici la genunchi şi la cap! Am plecat la emisiune cu maşina unui domn care era în trafic, nu ştiu dacă s-a văzut la emisiune spaima prin care am trecut dar îi mulţumesc lui Dumnezeu că m-a salvat! Cred că îngerul meu a fost la post!”, a scris Maria Grapini.

În urma postării, europarlamentarul a primit o mulţime de mesaje de susţinere.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2018-11-20Parerea ta...

AșA ARATă
20 Noi 2018

una moartă și-mpăiată! Ăia iau interviu unui zoombi....
Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


STARBAG
Saray