2020-08-09 20:47

UPDATE.Marian OPRIȘAN, primit cu huiduieli, a renunțat să mai vorbească la Congresul PSD. DĂNCILĂ: „Dezaprob o astfel de manifestare...”

 |  15:49
UPDATE.Marian OPRIȘAN, primit cu huiduieli, a renunțat să mai vorbească la Congresul PSD. DĂNCILĂ: „Dezaprob o astfel de manifestare...”

Preşedintele organizaţiei Vrancea, vicepreşedintele PSD Marian Oprişan a renunţat, sâmbătă, să-şi susţină discursul în faţa delegaţilor la Congresul partidului, după ce a fost fluierat şi huiduit de o parte dintre aceştia, informează Agerpres.

Oprişan s-a înscris pe lista de vorbitori, dar în momentul în care a urcat pe scenă a fost huiduit, iar unii dintre delegaţi i-au strigat: „Lasă-ne!".

„Se pare că nu vor să mai vorbim", a spus Marian Oprişan, părăsind tribuna.

Liderul PSD Vrancea, Marian Oprişan, a declarat că a fost fluierat de organizaţiile de la Olt, Teleorman şi Dolj, pentru că i-a cerut lui Liviu Dragnea să se retragă după alegerile din 26 mai.

„Poţi să vorbeşti într-un asemenea cadru? Cu fluierăturile la trei organizaţii, să vorbeşti în continuare despre principii şi despre lupta Partidului Social Democrat? Au fost delimitate foarte bine în sală: organizaţia de la Olt, organizaţia de la Dolj şi organizaţia de la Teleorman. A fost cu premeditare, pentru că eu mi-am anunţat faptul că vreau să vorbesc încă de aseară, din Comitetul Executiv şi m-am înscris la cuvânt", a afirmat Marian Oprişan.

Preşedintele interimar al PSD, Viorica Dăncilă, a dezaprobat modul în care s-au manifestat unii dintre social-democraţi atunci când Marian Oprişan, liderul PSD Vrancea, a vrut să ia cuvântul la congres.

„Am văzut acest lucru, eu dezaprob o astfel de manifestare. (...) Oricum, cine a făcut acest lucru nu cred că a procedat în mod normal, nu a procedat într-un mod în care trebuie să ne raportăm la discursul unui coleg de partid", a spus Dăncilă, la congresul PSD.

Ea a adăugat că nu crede că Organizaţia PSD Teleorman a avut o astfel de manifestare.


Aparut in Puterea / Ultima modificare in data de: 2019-06-29Parerea ta...

Doresc sa comentezPUBLICITATE


Ultimele stiri


PUBLICITATE

PUBLICITATE


AutocarSaray

FOCUS MEDIA

Profesionalism focusat pe tine


Fabiz